İleriye dönük 10700K veya 3700X PC seçimi

Bütçe
6000
Kasa güzel. Sorun çıkartmaz.
çok teşekkürler intel dahili ekran kartı konusunda aklıma daha çok yattı gibi desteğin için sağol
çok teşekkürler intel dahili ekran kartı konusunda aklıma daha çok yattı gibi desteğin için sağol
birde son olarak b460 seçimini hangi markadan yapmalıyım veya b460 mı almalıyım anakrt olarak

10700k alacaksanız Z490 almalısınız bence.

Şu an araştırdım 5600X in performansı daha önde olduğuunu gördüm eğer Intel alırsam Z490'a 1600 lira vermek zorundayım üstüne soğutucu almam gerek vs. Buraya vereceğim parayla RX 550 ve 5600X bile alınıyor 5600X alırsam MSI B550'nin güzel gidiceğini düşünüyorum.
10700K alacaksanız Z490 almalısınız bence.

Corsair Carbide Spec-Delta 650W RGB ATX Midi Tower Bilgisayar Kasası birde bu kasayı gördüm fiyatı da uygun içinde psu var nasıl sence​

Corsair Carbide Spec-Delta 650W RGB ATX Midi Tower Bilgisayar Kasası, birde bu kasayı gördüm fiyatı da uygun içinde PSU var nasıl sence?
Güzel değil hocam. Benim attığım daha daha iyi. Hava akışı kötü bunun.
Şu an araştırdım 5600X in performansı daha önde olduğunu gördüm eğer Intel alırsam Z490'a 1600 lira vermek zorundayım üstüne soğutucu almam gerek vs. Buraya vereceğim parayla RX 550 ve 5600X bile alınıyor 5600X alırsam MSI B550'nin güzel gideceğini düşünüyorum.
Doğru hocam, bu daha mantıklı olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı