mali çankaya

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi forumlar. Ben 1500-1800tl arası bir ddr4 kasa önerisi istiyorum. technopat bütün kasa toplama rehber videolarını izledim ama aradığımı bulamadım. Biliyorum çok uçuk zor ama hani ram 4gb falan, ekran kartı ortalama bir şeyler, 120gb ssd yeter hddye gerek yok çünkü fazla oyun oynayan birisi değilim oynadığım 2-3 oyun var o da online onun için topluyorum, işlemci i3 ama hani anakart yüksek olsun ki ileride i5,i7 takabileyim, kasada dış görünüş hiç önemli değil içi iyi olsun yeter :) Şimdiden teşekkür ederim :)

İ3 6100
Msi ph110m pro vd
Kingston ddr4 8gb hyperx fury black2133mhz
Seagate barracuda 1tb7200rpm64mb
Kingston hyperx fury 120gb ssd
Asus gtx 750 ti 2gbboc gddr5(butcenize gore r7 370 veya gtx950 yapabilirsiniz)
Aerocool gt advance black edition 500w

Toplam 1764 teknobiyotik fiyatidir.ayrica 180 190 tl fark ile islemciyi i5 6400 yapabilirisniz.

Peki 1tb hdd almasam yerine msi ph110m pro vd yerine msi b150m pro-vdh alsam olur mu? Hem ram slotu 4. Bir de mesela ayrıyetten hdd aldığım zaman pcye format atsam daha mı sağlıklı olur yoksa direk takıp çalıştırsam bir zararı olur mu? Benim planladığım pc buydu bir sıkıntı olabilir mi acaba?

Dosya Ekleri

• 1234.jpg
    1234.jpg
    122,6 KB · Görüntüleme: 274
nasul isterseniz öyle yapabilirsiniz sorun olmaz. ama attıgınız fotograftakı anakarta o kadar para vermeyin dediğiniz gibi pro vdh veya daha ucuz anakart alıp açıkta kalan parayı diğer bileşenlerde kullanın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı