İlgi çekecek website fikri

Bir sürü hata görüyorsunuz çünkü öyle görmek istiyorsunuz. Mesajınız klişelerden ibaret. O zaman hodri meydan madem yazılımcısınız şu anda üzerinde çalıştığınız ve daha önce kimseyle paylaşmadığınız en özgün fikri bizimle kodlarıyla beraber paylaşır mısınız?

Konu sahibi arkadaşımız da sizin fikriniz ve kodlarınızla ilerlesin mesela forumca takip edelim.

Dostum çok garip şeyler söylüyorsun. Özgür yazılımı reddediyorsun sabahtan beri benim böyle yapıp yapmam hiçbir anlam ifade etmiyor ki üzerine çalıştığım projeler vardı LB42 gibi projeler geliştirilmesi durduruldu her neyse şu an kendi kendine milyonlarca insanın bildiği üzerine geliştirmeler yaptığı kullandığı özgür yazılımı reddediyorsun kendi kendine bir şeyler diyorsun sana bir ton örnek verebilirim burada en basitinden Apache, GNU, Linux, Firefox hatta günümüzde benim de kodlarına yardım ettiğim Artado Search var şizofrenik bulgular görüyorum sizde hakaret olarak algılamayın endişelendim en basit yazılımla ilgili eğitim fakültelerinde bile özgür yazılıma giriş vardır ya bu konuda hiçbir bilginiz yok boş sıkıyorsunuz ya da olan şeyleri yok gibi iddia ediyorsunuz.

Özgür yazılımı red mi ediyorum

Sizin özgür yazılım, açık yazılım dediğiniz tüm projeler tek kişinin altından kalkamayacağı büyük ve geniş projeler,

Konu sahibi arkadaşımız kendisi tarafından hayata geçirilecek kendisi tarafından yapılacak bir fikir istiyor. Hiç kimse kendisine ait olan, tek başına kendi yapıp sonucunda gelir elde edebileceği bir fikri başkasıyla babasının hayrına paylaşmaz. Bunun nesini anlamıyorsunuz hayretle izliyorum.

Paylaşır diyorsanız hodri meydan dediğim yerden devam ederek, şahsi olarak yaptığınız, şahsi olarak bitirilebilecek bir fikrinizi bizimle kodlarıyla paylaşmanızı bekliyorum.

Selametle efenim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…