İlginç BTS hayranları

Örgüt gibiler. Yani bunlar gidiyor Bts'i sevmeyen kanalları toplu rapor atarak banlatıyor vs. vs. Sözde bts fanlarına army deniyor hocam. Genelde army olan tayfa toxic ve Bts'e tapan 8-10 yaşında kişiler oluyor. İşin tuhafı kendilerini 17 yaşında falan tanıtıyorlar.

Özürlüleri bulup(doğuştan olanlar değil kendi isteğiyle olanlar) bir toplulukta birleştiriyorlar.

Örgüt gibiler. Yani bunlar gidiyor Bts'i sevmeyen kanalları toplu rapor atarak banlatıyor vs. vs. Sözde bts fanlarına army deniyor hocam.
Onlar banlattıklarını sansın.

Bir iki kanal banlatmışlar. En fazla bu kadar olabiliyorlar. Bir tane BTS fanının videosunu sildirmiştim

Hocam onlar kurgu onlardan korkmamız gerektiğini zannedelim diye yapıyorlar bence. Kendileri açıp kendileri banlatıyorlar diye düşünüyorum çünkü YouTube BTS antisi diye kimseyi banlamaz.

Genellikle bu fanlar 8-13 yaş arası kişiler oluyor.
Aileleri veriyor ellerine telefon ondan sonra diridirini tasavasini ben çekiyorum çoğu;
Keşke Türk olacağıma Kore'li olsaydım.
Tarzı tipte kişiler.

Özürlüleri bulup(doğuştan olanlar değil kendi isteğiyle olanlar) bir toplulukta birleştiriyorlar.

Onlar banlattıklarını sansın.
Hocam bilmesem daha iyi gibi sanırsam.

Genellikle bu fanlar 8-13 yaş arası kişiler oluyor.
Aileleri veriyor ellerine telefon ondan sonra diridirini tasavasini ben çekiyorum çoğu;
Keşke Türk olacağıma Kore'li olsaydım.
Tarzı tipte kişiler.
S-sen c-ciddi mi-misin? Türk olmaktan bile mi vazgeçiyorlar. Anam bir şok daha geldi.

15 yaşındaki ergen Türk kızları işte. Takıntılı bir şekilde Koreli erkek hayranı çoğu. Kısaca bunlardan ne bu ülkeye ne bu dünyaya fayda gelmez. Solucan bile toprağı havalandırıyor ama onların bir faydası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…