İlginç veya unutamadığınız bir rüyanız var mı?

Soru başlıktaki gibi, sizin var mı?

Var hem de çok hangisini anlatayım bilemiyorum. 2021 yılıydı coffin dance çok popüler keşfet videolarının çoğu coffin dance benim küçük kardeşimde pijamaskeliler diye bir çizgi film izliyordu. Kardeşim çizgi film izlerken uyumuşum rüyamda kardeşim pijamaskeliler diye bağırıyor arkada coffin dance çalıyor ve dans ediyordu rüyadayken garip buldum ama hatırladıkça gülüyorum😃.

Evrenin sonunda kendini görüp tüm boşluğu, hiçliği ve karanlığı manipüle etmek. Evrenin sonunda evreni izlerken bir yandan dışındaki bilinmeyen hiçlikteydim, çok garip ve güzel bir deneyimdi.

Evimin yakınlarında gece bisikletle geziyordum, önce yakın arkadaşımı gördüm yolun ortasında. Etrafında bisikletle daireler çizerek muhabbet etmeye başladım, dönerek konuşurken ileriden gelen kızı gördüm. Gerçek hayatta konuştuğum biriydi. Onu görünce bizim elemanı satıp direkt yanına gittim. Bir otobüs durağı vardı yolun kenarında, oraya oturduk. Muhabbet ederken arkadan bir ses geldi, dayının biri otobüs durağının camına kaşıkla vuruyordu. Gerçekte olsa anlam veremem ama normal bir şeymiş gibi önümüze döndük :D Sonra buna sarıldım, kokusunu bile hissetmiştim o derece gerçekçiydi. Burada da rüya bitti, uyandığımda sabahtı. 4-5 dakika aval aval duvara baktım ben ne gördüm diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı