İlişkiler içinden çıkamamak

paWel

Hectopat
Katılım
10 Şubat 2021
Mesajlar
1.904
Çözümler
14
Yer
İstanbul/Küçükçekmece
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G700 GTX 1650 4GB 8GB DDR 4 Ram İ5-10300H 512 GB İntel SSD
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar selam, bir ilişkim vardı uzun sürdü, 6-7 ay bu kız beni aldattı kullandı ama ben bu kızın peşinden gittim, keza bilmiyordum aldattığını, sonra acı bir şekilde ayrıldıktan uzun bir süre sonra öğrendim, bunun arkadaşı vardı onunla aramız iyiydi, gayet güzeldi abi-kardeş gibiydik kızda bunu biliyordu, artık kız beni salmıştı umursamıyordu aldatan. Biz kardeş gibi olan kızla aylarca konuştuk o da benden hoşlanıyordu bende ondan. Olduk şu an ilişkiyi kimse bilmiyor bilmemek zorunda yoksa kızın arkadaşı ile arası açılır, ailelerde samimi öğrenilirse kargaşa çıkar deyip gizli tutuyoruz, ama bu kız hakikatten çok güzel. Peşinden onlarca kişi koşuyor, kekosu yakışıklısı, zengini, bu çevresi olan çocuk o kadar baskı kuruyor ki olması için ama keko çocuk bilmiyor bizi, bilirse benim eski sevgilime söyleyecek ortalık yine karışacak sizce ne yapmalıyım? Bu döngüden nasıl çıkıcağım, kafa kafaya verip bir tavsiye verseniz bana?
 
Pp konu uyumu :D
Verilecek bir tavsiye yok bazı şeyler bir şey yapsan da yapmasan da kötü sonuçlanır ama bence gizlemek doğru bir seçim değil illa ortaya çıkacak sonuçta bu ve arkadaşı senden daha değerli değilse kızın umursamaması lazım. Tabii aileleriniz bilmese daha iyi şimdilik bence.
PP konuyu uyumu tebessüm yaratmadı değil :)
Bakıcağım artık fikir için teşekkürler :)
 
Kızın illaki şu çocuk ile sevgiliyim demesi gerekmiyor bence. İsim vermeden de bir ilişkisi olduğunu söyleyip ret edebilir.
 
Kızın illaki şu çocuk ile sevgiliyim demesi gerekmiyor bence. İsim vermeden de bir ilişkisi olduğunu söyleyip ret edebilir.
Çevre durmadan darlayacak, aynı okuldalar. Kız kankası duyarsa darlayabilir.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı