İlişkiler konusunda geç mi kalındı?

zotayksa

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben 18 yasinda bir erkegim ve üniversiteye hazirlaniyorum ama su ana kadar sadece iki tane kizla beraber oldum ama hepsi lise disindaydi ve sans cok etkiliydi bence ama yasitlarima bakinca (akran erkekler) isini bilirmis gibi kizlarla birlikte olabiliyor ama ben kadinlarla iliskimi nasıl gelistiririm bilmiyorum.

Ayrica lisenin ilk yarisi okula pandemiden oturu gidemedim, son iki yarisinda ortalama bir cevrete sahip oldum ve dis gorunusum olarak boyum 178cm, hafif kiloluyum(su gobegi bir turlu istikrarsizliktan eritememistim ilk defa bu kadar ilerledim)

Tecrubesi olan bir erkek varsa bu konuda beni aydinlatabilir mi? Gec mi kaldim? Nasil gelistirebilirim?

Hayır hocam, geç kalmadınız. Zamanla olacak bir iş bu. Emin olun ki beklemediğiniz bir anda karşınıza çıkacaktır his duyduğunuz bir insan. Henüz üniversiteye hazırlanıyorsunuz. Sosyal olmaya çalışın, ortamlara katılın, kendinizi geri plana atmayın. Eminim ki bir gün karşınıza size yakışan bir insan çıkacaktır.

Hayır hocam, geç kalmadınız. Zamanla olacak bir iş bu. Emin olun ki beklemediğiniz bir anda karşınıza çıkacaktır his duyduğunuz bir insan. Henüz üniversiteye hazırlanıyorsunuz. Sosyal olmaya çalışın, ortamlara katılın, kendinizi geri plana atmayın. Eminim ki bir gün karşınıza size yakışan bir insan çıkacaktır.
Hocam valla su an ortam falan imkansiz cunku butun arkadaslarim unide ben mezun senemdeyim ve calismam gerekiyor ama uniye gecince neden olmasin,

Sosyal ortamlara girmek acisindan bir tavsiyeniz var mi ilk gunler icin eger uniye girmisseniz coktan?

Hocam valla su an ortam falan imkansiz cunku butun arkadaslarim unide ben mezun senemdeyim ve calismam gerekiyor ama uniye gecince neden olmasin,

Sosyal ortamlara girmek acisindan bir tavsiyeniz var mi ilk gunler icin eger uniye girmisseniz coktan?
Çeşitli etkinlikler yapılıyor hocam. Kendinizi geri plana atmadan o etkinliklere katılın. Zaten sınıf ortamını göreceksiniz. Elbet size yakın birilerini bulabilirsiniz.

18 yasinda bir erkegim
Bende.

su ana kadar sadece iki tane kizla beraber oldum ama hepsi lise disindaydi ve sans cok etkiliydi
Nasıl olduğu önemsiz. İki kız güzel bir rakam.

yasitlarima bakinca (akran erkekler) isini bilirmis gibi kizlarla birlikte olabiliyor ama ben kadinlarla iliskimi nasıl gelistiririm bilmiyorum.
Mantıklı/rasyonel düşünebilen bir adam değilsen girme. Yaz ayı bittikten sonra aktif olarak kullanmayı bırak. Kişisel gelişim mastürbasyonu yapma. Tüm cevapların orada.

ilk yarisi okula pandemiden oturu gidemedim
Bende. Bizimki çok problem değildi. Üniversitesi boşuna gidenlere üzül.

dis gorunusum olarak boyum 178cm, hafif kiloluyum(su gobegi bir turlu istikrarsizliktan eritememistim ilk defa bu kadar ilerledim)
Boyun iyi. Dürüstçe yazmanı sevdim millet 1.8'e yuvarlıyor hep. Hafif kilo işi olmadı. Spor salonuna yazıl. Önünde yaz tatili var, üniversiteler açana kadar forma girersin.

Tecrubesi olan bir erkek varsa bu konuda beni aydinlatabilir mi? Gec mi kaldim? Nasil gelistirebilirim?
Ne geç kalması çıldırdın mı? Bizim çağımız daha yeni başlıyor :D Neden 50 yaşında adam gibi konuşuyorsun? Yukarıdaki siteyi yaz ayında aktif olarak kullan (sonra pasif olarak), spor yap. Bitti. Öğrendiklerini yazın 3-4+ tane kızda dene. Bitti.

Bende.

Mantıklı/rasyonel düşünebilen bir adam değilsen girme. Yaz ayı bittikten sonra aktif olarak kullanmayı bırak. Kişisel gelişim mastürbasyonu yapma. Tüm cevapların orada.

Boyun iyi. Dürüstçe yazmanı sevdim millet 1.8'e yuvarlıyor hep. Hafif kilo işi olmadı. Spor salonuna yazıl. Önünde yaz tatili var, üniversiteler açana kadar forma girersin.

Ne geç kalması çıldırdın mı? Bizim çağımız daha yeni başlıyor :D Neden 50 yaşında adam gibi konuşuyorsun? Yukarıdaki siteyi yaz ayında aktif olarak kullan (sonra pasif olarak), spor yap. Bitti. Öğrendiklerini yazın 3-4+ tane kızda dene. Bitti

Bende.

Ne geç kalması çıldırdın mı? Bizim çağımız daha yeni başlıyor :D Neden 50 yaşında adam gibi konuşuyorsun? Yukarıdaki siteyi yaz ayında aktif olarak kullan (sonra pasif olarak), spor yap. Bitti. Öğrendiklerini yazın 3-4+ tane kızda dene. Bitti.
Hocam Cevap icin tesekkurler, Mahmut abiyi taniyorum, hatta direk konustum onunla.

Masturbasyonu 1,5 haftadir yapmiyorum ve seker yiyordum onu da biraktim, zaten ilk haftadan sonra cok istemiyorsun.

Knk boy 178cm de kilo biraz fazla tabi hr hafta 1-2 kg yag yakiyorum, 10-15 kg civari yag vermem gerekiyor totalde, kilo ortalama bir duzeye dusunce tarzimi ve instagramimi guzellestirecem

Valla gec kaldigimi dusunuyordum, yine de desigin beni rahatlattiz tesekkurler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı