İlişkilerde çivi çiviyi söker mi?

v1ncent

Hectopat
Katılım
9 Aralık 2020
Mesajlar
1.645
Çözümler
1
Kız arkadaşımdan ayrılalı 5 ay oldu, kendisi muhtemelen beni çoktan unuttu gitti lakin ben onu 1 saniye bile aklımdan çıkaramıyorum. Herkes zamanla geçer diyor fakat aradan koca 5 ay geçmesine rağmen unutamadım. Her neyse, soruma gelecek olursak ilişkilerde çivi çiviyi söker mi? Sınıfta benden hoşlandığını bildiğim biri daha var, onunla ilişki yaşasam eski kız arkadaşımı unutmam kolaylaşır mı yoksa işler daha da mı beter hale gelir? Bu acının son bulması için yapmayacağım şey yok, ciddi anlamda acı çekiyorum. Şimdiden teşekkürler tavsiyeleriniz için.
 
Hocam benimde bir senelik ilişkim oldu ve sona erdi, aylar geçmesine rağmen hâlâ hesabına bakıyorum. Bu aşk değil takıntıdır bence, sevmediğin biriyle ilişki yaşama karşında ki kişi için kötü olur. Senden hoşlandığını bildiğin kişi ile yavaştan konuşmaya başla, yakınlaş. Zaten olursa olur olmazsa zamana bırak.
 
Sevmediğin biriyle sevgili olma. Sen takıntılı olduğun için aklından çıkarmıyorsun. Bir aralar bende senin gibiydim(takıntılıydım). Sonralardan "o kim ki beni hak ediyor?" diyerek kendimi avuttum ve unuttum. Artık umrumda değil.

Kısacası sen zaten onu unuttun, takıntılısın. Sana önerim, sevmediğin biriyle, birini unutmak için sevgili olma.
 
Son düzenleme:
Peki onu düşünmemem için ne yapmamı önerirsin? İster istemez aklıma geliyor, elimde olan bir şeyde değil. 😟
Spor yapabilirsin, dizi izleyebilirsin ya da film, şarkı dinleyebilirsin. Yeni arkadaşlar edinebilirsin. Arkadaş ortamı filan unutturabilir. Spor yaparken de başarıya giden yolda her şeyi bir kenara bırakıp amacın için savaşabilirsin, film ya da dizi izleyerek de aklını dağıtabilirsin. Dram olmasın bence. Aksiyon olabilir. Ya da komedi. Ben Aşkı memnu çok seviyordum ama unutmak için sakın izleme :D şarkı dinlerken de üzücü şarkıları tercih etme. Enerjik dinle. Tavsiyem: Sexy Boy, Self Control, They Dont Care About Us, Queen'in müzikleri vs. Ve eğer gerçekten başka bir kızı seviyorsan sevgili ol. Ama gerçekten seviyorsan ol yoksa dediğim gibi seni ve onu yıpratır. Ve bunun gibi şeyleri yaparken "aklımdan çıkartmak için yapacağım" deme. Hiç hatırlama bile. Sadece kendini kaptır.
(3. Müzik Michael Jackson'un güzel bir müziği. Sadece isminden emin değilim. O yüzden bunu yazdım ;) )
Ders çalış öğrenci isen.
 
Orman yangınlarda bir yangını söndürmek için başka bir yangın çıkarılır.
Dediğin aynı bu durumdaki gibi.
Mantıkken evet unutursun.
Lakin yeniden kalbinin kırılması ihtimali var.
Umarım üzülmezsin.
 

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı