İlişkinin bitmesi

Makaleler
9
Daha fazla  
Arkadaşlar, aramın çok iyi olduğu kız arkadaşımla az önce ayrıldık. O kafası karışıkken benden ayrılıcakken ben onun gitmesine izin vermedim çünkü hata yapacaktı, biliyordum çünkü beni seviyordu. Sadece kafasını çok karıştırmışlar, kendi kendine kuruyordu ama ben müdahale ettim. 2 buçuk saatin sonunda ilişkimiz tekrar güzel hale geldi.
Aradan 1 hafta ya da daha uzun bir süre geçti. Sonrasında da ben iyi değildim, baskı altındaydım, üzgündüm ve biraz onu da tersledim ama sonra terslediğimi fark edip 20 dakika sonra kabahatli olanın ben olduğumu belirttim ve bu sıralar baskı altındayım. Bazen aniden çıkışabiliyorum ama inan bana isteyerek olmadı. Beni anlayışla karşıla, yakında düzelecek dedim ama o benimle benim onunla ilgilendiğim gibi ilgilenmedi, tam tersine benim düşüncelerime saygısızca hitaplarda bulundu. Koskoca metin yazdım ama o sadece "tm" dedi. Yani bence bu büyük saygısızlık değil mi? Sonra ise bayağı benimle tartıştık. Uğraşamam dedi. Arkadaşlar, vallahi akıl alır gibi değildi.
En sonunda biraz dinleneyim dedim, tam o anda "soğudum" diye mesaj geldi. "Ben de soğudum." şeklinde cevap verdim. Bitirdik sonra da. İşte bu şekilde. Sonra ise bana şey diyor, seven ne olursa olsun düzeltirdi diyor. Ya onun kafası karışıkken ben onu düzelttim, tekrar her şeye güzelce devam ettik ama benim kafam karışıkken o uğraşamam dedi. Bitirdik böylece bu ilişkiyi de.

Siz de kendi yorumunuzu katar mısınız? Sizce bir haklı ve bir haksız var mı? Sizce böyle bitmesi iyi olmuş mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaş kaç öncelikle? Bad boy gibi çıkışıp tersleyip duruyorum diyorsun daha sonra anlayışla karşıla diyorsun, kız haklı. Tersleyip çıkışmadan derdini paylaşabilirdin, 1 kere olur 2 kere olur ama 3. kez de olmaz. Ben olsam ben de bitirirdim, ilişki mutlu olmak için var üzülmek için değil. Böyle bitmesi iyi olmuş kanımca, lisedeysen üniversiteye geçince yap. Ergen ergen triplere giriyorsunuz sonra.

Boşver gelip geçici şeyler. Çoğu kız neredeyse aynı gibi geliyor bana. Aynı tavırlar, tripler falan. 1 yıl sonra dönüp baktığında belki de ne kadar salakmışım diyeceksin. Sen derslerine çalış 1 yıl sonra zaten o kızı özlemeyeceksin bile. Bir de çoğu kız duygusal olduğu için bir trip ile seni bırakabilir bile. Belki 2 gün sonra yanlış yaptığının farkına varıp sana döner. Dönmez ise derslerine ve sınavlarına çalışırsın. Oyun oynarsın oyun oynarken bunları unutup gidersin yani oyun iyi gelir.

Arkadaşlar öncelikle geç cevabım için üzgünüm. Moderasyon Ekibi uyarı verdiydi yazamadım.
Sevdiğim dostumsun ciddi söylüyorum okuyunca üzüldüm :(. Olur hayatta böyle şeyler her şey gelip geçici oluyor. Çok fazla özliceksin ama kendini boşuna üzme. Beynini başka şeylerle uğraştır.

Sağ ol gerçekten sende benim sevdiğim dostumsun. Ama inanın hocam üzüntüm geçti eski halime geri dönmem çok kolay oldu. Teşekkür ederim İyi ki Varsınız :)

İkili ilişkilerde, iki tarafta sorumluluk sahibidir. Sorumluluğun tek bir tarafa yüklenildiği ilişkiler zehirdir. Orada ne anlaşma olur, ne iletişim olur, pasif agresiflikten öteye gitmez tartışmaların boyutu.

Yaş kaç öncelikle? Bad boy gibi çıkışıp tersleyip duruyorum diyorsun daha sonra anlayışla karşıla diyorsun, kız haklı. Tersleyip çıkışmadan derdini paylaşabilirdin, 1 kere olur 2 kere olur ama 3. kez de olmaz. Ben olsam ben de bitirirdim, ilişki mutlu olmak için var üzülmek için değil. Böyle bitmesi iyi olmuş kanımca, lisedeysen üniversiteye geçince yap. Ergen ergen triplere giriyorsunuz sonra.

Bad boy takılmıyorum. Aslında tam tersine alakam yoktur ve bad boylarla da hiç iyi anlaşamam. Aslında terslememe gelecek olursak yanlış anlamaydı. O an ki içinde bulunduğum uygunsuz ruh haliydi ve ilk defa terslemiştim yani ilk defa onu biraz üzebilecek bir şey yazdım. İlk defa olmasına rağmen beni pek hoş şekilde karşılamadı beni ve bu inanın beni üzdü yani aslında hatamı fark ettiğimi söylememe rağmen iş ayrılığa kadar geldi hocam. Ve işte bildiğiniz gibi bitti. Olay bu şekildedir. Şunu belirtmeliyim:
Ben 16 yaşımdayım ve inanın çoğu insandan daha olgun buluyorum kendimi. Bir hata yapmış olsam bunu ifade eder ve hatamı affettirmeye çalışırım ama kendimde bir hata göremiyorum. Bazıları şimdi kendini beğenmişlik yapıyor diyebilir. Ancak ben gerçekçi konuşmaya özen gösteririrm.

Bad boy takılmıyorum. Aslında tam tersine alakam yoktur ve bad boylarla da hiç iyi anlaşamam. Aslında terslememe gelecek olursak yanlış anlamaydı. O an ki içinde bulunduğum uygunsuz ruh haliydi ve ilk defa terslemiştim yani ilk defa onu biraz üzebilecek bir şey yazdım. İlk defa olmasına rağmen beni pek hoş şekilde karşılamadı beni ve bu inanın beni üzdü yani aslında hatamı fark ettiğimi söylememe rağmen iş ayrılığa kadar geldi hocam. Ve işte bildiğiniz gibi bitti. Olay bu şekildedir. Şunu belirtmeliyim:
Ben 16 yaşımdayım ve inanın çoğu insandan daha olgun buluyorum kendimi. Bir hata yapmış olsam bunu ifade eder ve hatamı affettirmeye çalışırım ama kendimde bir hata göremiyorum. Bazıları şimdi kendini beğenmişlik yapıyor diyebilir. Ancak ben gerçekçi konuşmaya özen gösteririrm.

Bir kez terslediniz diye ayrılıyorsa ilişkiyi uzatmanız hata.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı