İlk 100 bin sıralama için 1 yılda nasıl çalışılmalı?

Lewis_Hamilton

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bu sene 12.sınıfa geçiyorum. 11.sınıfta ameliyat olmam gerektiği için 4 ay okula gidemedim ve sonradan gelen rahatlık okul ortamı derken verimli geçmedi hiçbir şey bilmiyorum. Diyebilirim bu yazın TYT'ye abanıp okul açıldığında da AYT gibi devam etme kararım var. Hedefim ilk 100 bin civarı, siz neler önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sayısal olduğunuzu farz ediyorum. Yazdan kendinizi sıkmayın 5000 gibi bir derece istemiyorsanız. Tyt matematik ve geometri halletseniz yeterli olacaktır biraz kendinizi salın hocam yazın kafa dinleyin uzun maraton olacak önemli olan sürdürülebilir olması. Eylül ayında yavaştan ayt matematik ve denemeler başlar sosyal ve fen kısmında eksikleriniz üzerinden gidin ve ekim gibi yavaştan ayt konularına başlayın 11 zaten eksik olduğunu dediniz 12. Sınıf konularını okulda düzgün öğrenin tekrar yaparak çalışın 12. Sınıf konuları önemli özellikle matematik.

Dostum yazın TYT çalışabilirsin yaz okulları falan oluyor katılabilirsin ancak. Hem Okula gidip hem de ev de AYT çalışmak yeterince verimli olmaz, deneyimli olduğum için söylüyorum bende AYT'ye okulda çalıştım ancak günde 10 ders görüp eve gelip üstüne üstlük 3-4 saat ders çalışmak resmen bir insanı bezdiren bir şey, inanılmaz derecede yoruyor, 2 ay kadar dayanabildim uyku düzenim bozuldu psikolojim bozuldu, AYT çalışırken TYT'yi saldığım için ona endişe duymaya başladım. Kısaca kafayı yedim, en iyisi 12.sınıfı bitirip 1 yıl mezuna bırakıp dershaneye gitmek olur. Ben öyle yaptım ve verimini aldım.

Sayısal olduğunuzu farz ediyorum. Yazdan kendinizi sıkmayın 5000 gibi bir derece istemiyorsanız. TYT matematik ve geometri halletseniz yeterli olacaktır biraz kendinizi salın hocam yazın kafa dinleyin uzun maraton olacak önemli olan sürdürülebilir olması. Eylül ayında yavaştan AYT matematik ve denemeler başlar sosyal ve fen kısmında eksikleriniz üzerinden gidin ve ekim gibi yavaştan AYT konularına başlayın 11 zaten eksik olduğunu dediniz 12. sınıf konularını okulda düzgün öğrenin tekrar yaparak çalışın 12. sınıf konuları önemli özellikle matematik.

Bu yaz TYT'ye girmek istiyorum hocam sebebi ise belirtmeyi unutmuşum okul açıldığında stajımda olacak oda bir engel oluyor ondan dolayı ne kadar erken başlarsam o kadar iyi olur.

Dostum yazın TYT çalışabilirsin yaz okulları falan oluyor katılabilirsin ancak. Hem okula gidip hem de ev de AYT çalışmak yeterince verimli olmaz, deneyimli olduğum için söylüyorum bende AYT'ye okulda çalıştım ancak günde 10 ders görüp eve gelip üstüne üstlük 3-4 saat ders çalışmak resmen bir insanı bezdiren bir şey, inanılmaz derecede yoruyor, 2 ay kadar dayanabildim uyku düzenim bozuldu psikolojim bozuldu, AYT çalışırken TYT'yi saldığım için ona endişe duymaya başladım. Kısaca kafayı yedim, en iyisi 12.sınıfı bitirip 1 yıl mezuna bırakıp dershaneye gitmek olur. Ben öyle yaptım ve verimini aldım.

Mezuna kalmak klasik aile baskısından dolayı biraz zor hocam.

Bu yaz TYT'ye girmek istiyorum hocam sebebi ise belirtmeyi unutmuşum okul açıldığında stajımda olacak oda bir engel oluyor ondan dolayı ne kadar erken başlarsam o kadar iyi olur.

Mezuna kalmak klasik aile baskısından dolayı biraz zor hocam.

Ailen ile konuş hem stajım var hem okulum var de, düzgün hazırlanamam de, ikna etmeye çalış eğer sabırlı ve dirençli bir insan değilsen maalesef başarma olasılığın bayağı düşük.

Ailen ile konuş hem stajım var hem okulum var de, düzgün hazırlanamam de, ikna etmeye çalış eğer sabırlı ve dirençli bir insan değilsen maalesef başarma olasılığın bayağı düşük.
Hocam 100k ilk seneden yapılabilir bir sıralama. Direk çocuğun moralini düşürmeyin doğru değil ve yapabilir bu arada zor değil 60-80k gibi bir sıralama düzenli 12 ay çalışma ile yapılabiliyor.

Hocam 100k ilk seneden yapılabilir bir sıralama. Direk çocuğun moralini düşürmeyin doğru değil ve yapabilir bu arada zor değil 60-80k gibi bir sıralama düzenli 12 ay çalışma ile yapılabiliyor.

Dostum ondan bahsetmiyorum hem staj hem okul olacağı için 100k yapması oldukça zor hemen hemen ortalama 80-90 arası net yapması gerekmekte. Bunu düzene sokması ise oldukça zor. Ama başarırsa meyvesini alır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı