Merhabalar ilk 6 ayda arızalanan ürünümü tüketici haklarına başvuracağım seçimlik haklarım olan değişimi kullandırtmıyorlar. Servise gitmesi gerekir mi rapor vs için direk dilekçemi yazabilir miyim?
İlk 6 ayda ayıplı sayılmıyor mu?Elinizde bir delil yani arıza raporu olmadan nasıl THH'ne başvuracaksınız?
Arızalı olduğunu nasıl ispat edeceksin dedim ayıplı olmaz mı diyorsun.İlk 6 ayda ayıplı sayılmıyor mu?
Ölü piksel var fotoğraf kabul olur mu?
Servis raporu almanız gerekiyor. Fotoğrafla olması size mantıklı geliyor mu?Ölü piksel var fotoğraf kabul olur mu?
Linkteki maddeyi bulamadım.
Dostum beni yanlış anlama sitemim sana değil fakat ilk 6 ay içinde ayıp ortaya çıkarsa aldığın gün ayıplı sayılır diyor Sayın. Aydın Ağaoğlu. Neyin raporu lazım ki burda?Servis raporu almanız gerekiyor. Fotoğrafla olması size mantıklı geliyor mu?
Aşağıya bir avukata ait makale bırakıyorum, eğer okursan konuyu detaylı anlatmış.Dostum beni yanlış anlama sitemim sana değil fakat ilk 6 ay içinde ayıp ortaya çıkarsa aldığın gün ayıplı sayılır diyor Sayın. Aydın Ağaoğlu. Neyin raporu lazım ki burda?
Senin dediğin ücretsiz onarım hakkına giriyor servis işi falan.
@BilgisayarKurdu hocam aydınlatır misin bizi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.