İlk açılışta monitör renkleri bozuluyor

ZeydashV2

Femtopat
Monitör
Asus Tuf Gaming VG24VQ 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Freesync Curved Monit
Monitörüm ilk açılışında böyle görüntü veriyor. Uzun zamandır bu şekildeydi. Fakat bu durumdayken bu kadar fazla bekletmiyordu. Yaklaşık 2-3 saat bu ekranda kalıyor. Bugün kablolalarda bir sıkıntı vardır diye kablosunu değiştirdim. Fakat bu sefer hiç sinyal alamadım. Aynı kablosuyla bağladığımda yine sinyal yoktu. 2. ekranımda herhangi bir sıkıntı yok aynı kabloyla denediğimde. Bir fikriniz var mı konuyla ilgili? Garantisi devam ediyor. Olmadı garanti yoluyla halledeceğim. Teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• IMG_20211005_104636.jpg
    IMG_20211005_104636.jpg
    151 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20211005_105803.jpg
    IMG_20211005_105803.jpg
    135,4 KB · Görüntüleme: 57
Monitörüm ilk açılışında böyle görüntü veriyor. Uzun zamandır bu şekildeydi. Fakat bu durumdayken bu kadar fazla bekletmiyordu. Yaklaşık 2-3 saat bu ekranda kalıyor. Bugün kablolalarda bir sıkıntı vardır diye kablosunu değiştirdim. Fakat bu sefer hiç sinyal alamadım. Aynı kablosuyla bağladığımda yine sinyal yoktu. 2. ekranımda herhangi bir sıkıntı yok aynı kabloyla denediğimde. Bir fikriniz var mı konuyla ilgili? Garantisi devam ediyor. Olmadı garanti yoluyla halledeceğim. Teşekkür ederim.
Ekran bozuk hocam garantiye gönderin.

Dediğin gibi monitörden kaynaklı bu bendede oldu aynısı. İlk başta korkmuştum ekran kartında sıkıntı diye meğer değilmiş. Madem garantisi devam ediyo telaş edilcek birşey yok gönder garantiye.

Bende şuan Samsung LC27HG70QQMXUF modeli var. Aynı sorun bende de mevcut. Bu modelde kronik sorunmuş galiba. Neredeyse herkeste var. Benim ürünün garantisi bittiği için uğraşmadım.
Ek olarak monitörün bulunduğu ortam soğuksa çizgiler fazla çıkıyor ve ısınınca hepsi gidiyor bende. Ortam zaten sıcaksa monitörde soğuk olmadığı için çizgiler hiç çıkmıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı