A aslan4789 Megapat Katılım 15 Temmuz 2015 Mesajlar 15 Çözümler 1 15 Temmuz 2015 #1 Tanıtım videosu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et TX30 - Google Play'de Android UygulamalarıOyundaki amaç, daireleri iç içe, birbirine değmeden yerleştirebilmek. Verilen sayıda yerleştirince seviyeyi geçmiş oluyorsunuz. Şimdiden indirip destek veren herkese teşekkür ederim. Eleştirilerinizi mutlaka beklerim.herkese çok teşekkür ediyorum. Not: Oyunu Unity ile yaptım. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2015
Tanıtım videosu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et TX30 - Google Play'de Android UygulamalarıOyundaki amaç, daireleri iç içe, birbirine değmeden yerleştirebilmek. Verilen sayıda yerleştirince seviyeyi geçmiş oluyorsunuz. Şimdiden indirip destek veren herkese teşekkür ederim. Eleştirilerinizi mutlaka beklerim.herkese çok teşekkür ediyorum. Not: Oyunu Unity ile yaptım.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 15 Temmuz 2015 #2 Sanirim AA oyunu mantigi bir oyun... Ama güzel ben denedim... Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2015
mustafacelebi Hectopat Katılım 28 Ekim 2014 Mesajlar 316 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2015 #3 İçinde emek olan her oyun güzeldir
alpayguzbey Hectopat Katılım 27 Nisan 2015 Mesajlar 341 Çözümler 1 Yer Afyonkarahisar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Temmuz 2015 #4 Güzel olmuş. Ama saatte %29 pil kullanıyor. Biraz fazla. Ama Türk yapımı oyunlara desteğimiz tam .
Klargus Megapat Katılım 9 Kasım 2014 Mesajlar 895 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2015 #5 Açıkçası ilginç bir düşünce olmuş. Test etmedim ancak ilerletebilirsin ve iyi işler çıkarabilirsin. Oyununda başarılar.
Açıkçası ilginç bir düşünce olmuş. Test etmedim ancak ilerletebilirsin ve iyi işler çıkarabilirsin. Oyununda başarılar.
KS KS A aslan4789 Megapat Katılım 15 Temmuz 2015 Mesajlar 15 Çözümler 1 20 Temmuz 2015 #6 Çok teşekkürler arkadaşlar desteğiniz için. Arkadaşlar sizden ricam , Bizzat uygulamanın sayfasına girip(Google Play) yorum yaparsanız çok iyi olur.Tekrar teşekkür ederim. Son düzenleme: 20 Temmuz 2015
Çok teşekkürler arkadaşlar desteğiniz için. Arkadaşlar sizden ricam , Bizzat uygulamanın sayfasına girip(Google Play) yorum yaparsanız çok iyi olur.Tekrar teşekkür ederim.
B BenBiliyorum Hectopat Katılım 1 Eylül 2014 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2015 #7 Güzel olmuş. Ama arayüzünü iyileştirebilirsin.
D deepdark0 Ziyaretçi 24 Temmuz 2015 #8 Emeğine sağlık. Hayırlı olsun. Oyun üzerinde daha fazla çalışır isen geliştirebilirsin. Başarıla dilerim.
Emeğine sağlık. Hayırlı olsun. Oyun üzerinde daha fazla çalışır isen geliştirebilirsin. Başarıla dilerim.
KS KS A aslan4789 Megapat Katılım 15 Temmuz 2015 Mesajlar 15 Çözümler 1 4 Ağustos 2020 #9 Oyun güncellenen politikalar nedeniyle yayından kaldırılmıştı. Tekrardan yaptım. Yeni tanıtım videosu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et TX30 - Apps on Google Play -Tasarım iyileştirildi, -Leveller bir nebze değiştirildi.
Oyun güncellenen politikalar nedeniyle yayından kaldırılmıştı. Tekrardan yaptım. Yeni tanıtım videosu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et TX30 - Apps on Google Play -Tasarım iyileştirildi, -Leveller bir nebze değiştirildi.
Ban 1s Coming Centipat Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 734 Çözümler 5 Yer Çok meraklıyım 4 Ağustos 2020 #10 Eline sağlık