İlk aşk nasıl unutulur?

Egeaw

Hectopat
Katılım
18 Aralık 2020
Mesajlar
100
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam konuyu açma sebebim gerçekten tavsiyeye ihtiyacım olması.

Lise 3'e gidiyorum ve hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşadım 9 Kasım'da konuşmaya başladık tanıştığımızda kötü haldeydi bende konuştum biraz ve bu şekilde devam etti sonrasında Instagram'dan konuşmaya devam ettik belli bir zaman sonra iyi ki varsınlara geçtik flört gibiydik 27 Kasım'da okulumuzun İstanbul gezisi vardı. Gece 2'de arkadaşımla yer değiştirdi ve gece 2'den sabah 7'ye kadar aralıksız uyudu sımsıkı sarıldı. Molalara çıkmadım telefonum cebimdeydi alamadım onu izledim sadece ve orada gerçekten aşık olduğumu fark ettim. Ertesi günü sevdiğimi söyledim karşılıklıydı ve çok güzel gidiyorduk.


Bana ilişkimiz başladıktan yaklaşık 10 gün sonra ben insanların çoğunu üzüyorum iyi bir arkadaşım ama sevgili değilim falan demeye başladı beni üzüceğini söyledi ama orada konuşup hallettik bunu. Aralıkta 1.ayımızdan 2 gün sonra tartıştık ben kötü olmuştum bayağı o zaman beni üzdüğünü fark etmiş öyle söylüyor. Cumartesi gecesi ortak yakın arkadaşımızla konuşuyordu ve son 1 haftadır nedense soğuk davranıyordu bana bende arkadaşımla konuşurken napıyosun yazdım cevap vermemişti. 2 saat sonra uzunca bir mesajla benden ayrılmak istediğini beni çok sevdiğini bu yüzden benden ayrıldığını beni üzdüğünü son 1 haftada hislerini içinde bitirdiğini benim "mükemmel" biri olduğumu sorunun onunla alakalı olduğunu söyleyerek ayrıldı.

Bayağı direttim çünkü bunun gerçek sebebi olduğunu düşünmüyordum. Ertesi günü arkadaşlarımla dışarı çıktım kafamı dağıtmak için hiçbir şey yemiyordum dayanamadım ve mesaj yazdım. Bana iyi geldiğini benden bu yüzden ayrıldıysa ilişkimize yazık ettiğini falan söyledim uzunca konuştuk. Bana karşı artık eskisi gibi hissedemeyeceğini söyledi bende tamam dedim. Dün tekrar yazdım bundan sonra bana cevap verme iyi değilken yazıyorum bunu istemiyorum diye ona da cevap verip kapattı konuyu. Maalesef ki ben hala konuşmak istiyorum çünkü çok aşığım bu doğru tabir mi bilmiyorum ama gerçekten onu düşünürken üzülüyorum eski güzel zamanlara üzülüyorum her şarkıda onu buluyorum her şeyden onu çıkarıyorum hala seviyorum arkadaş olmak istiyorum hiç konuşamadığımız için ama hislerimi engelleyemiyorum çok garip hissediyorum. Gerçekten ilk kez aşık oldum galiba ve bu böyle saçma bir sebepten bittiğine inanamıyorum.


O gayet iyi gözüküyor fakat ben toparlayamadım henüz kendimi nasıl toparlayabilirim tekrar onunla konuşmalı ve arkadaş gibi devam etmeli miyim kafamı nasıl dağıtırım özellikle büyüklerimden tavsiye istiyorum. Bir ayda ne olmuş olabilir diye söylemeyin hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşıyorum ve gerçekten kötü hissediyorum. O bir ay bile insanın yıkılması için yetiyormuş.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ah shit, here we GO again. Hep böyle başlıyor, sonu hüzünle bitiyor işte. Yapmayın la, heveslenmeyin böyle şeylere, sizde kızlar gibi hep üstten bakın, bu bana olmaz falanda filanda. Biraz kızlar peşimizden koşsun.
 
Ah shit, here we GO again. Hep böyle başlıyor, sonu hüzünle bitiyor işte. Yapmayın la, heveslenmeyin böyle şeylere, sizde kızlar gibi hep üstten bakın, bu bana olmaz falanda filanda. Biraz kızlar peşimizden koşsun.

Tıpkı benim gibi biriydi her hareketimiz düşüncemiz aynıydı. Sürekli onun için çok iyi olduğumu falan söylüyordu. O benim için gayet yeterliydi normalde kendimi bu duruma sokucak biri değilim ama o bu hale getirdi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı