Şu anda A1 ehliyetim ve motorum var. Şubat ayında 18'e gireceğim. Malum ülkede düzgün araba bulmak zor ve ben de CC yükseltmeyi düşünüyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
Parkur kolay, sadece U dönüşü eklendi o da 8 çizmekten daha kolay. Kurs tanıdık sanırım para ödemiyorsan acelen yok önce A2 alabilirsin o zaman.
Yalnız şöyle bir durum var, A2 yerine doğrudan A almak daha mantıklı, eğer yaşın yetmiyorsa biraz bekleyip o sırada B almayı düşünebilirsin. Çünkü belki yaşın ilerleyince NC750 veya goldwing tarzı bir motor almak istersen yeniden sınavla uğraşman gerekecek bu şekilde.
Parkur kolay, sadece u dönüşü eklendi o da 8 çizmekten daha kolay. Kurs tanıdık sanırım para ödemiyorsan acelen yok önce A2 alabilirsin o zaman.
Yalnız şöyle bir durum var, A2 yerine doğrudan a almak daha mantıklı, eğer yaşın yetmiyorsa biraz bekleyip o sırada b almayı düşünebilirsin. Çünkü belki yaşın ilerleyince NC750 veya goldwing tarzı bir motor almak istersen yeniden sınavla uğraşman gerekecek bu şekilde.
Parkur kolay, sadece u dönüşü eklendi o da 8 çizmekten daha kolay. Kurs tanıdık sanırım para ödemiyorsan acelen yok önce A2 alabilirsin o zaman.
Yalnız şöyle bir durum var, A2 yerine doğrudan a almak daha mantıklı, eğer yaşın yetmiyorsa biraz bekleyip o sırada b almayı düşünebilirsin. Çünkü belki yaşın ilerleyince NC750 veya goldwing tarzı bir motor almak istersen yeniden sınavla uğraşman gerekecek bu şekilde.