İlk başta B mi yoksa A2 ehliyet mi alınmalı?

LasTSHoT_0

Centipat
Daha fazla  
Şu anda A1 ehliyetim ve motorum var. Şubat ayında 18'e gireceğim. Malum ülkede düzgün araba bulmak zor ve ben de CC yükseltmeyi düşünüyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

B alma niyetin varsa şimdiden al, motor ehliyeti gene ucuz ama araba deli gibi artıyor her sene.

Hocam ben A1 alırken sürücü kursuna para vermemiştim şimdi tekrardan alacak olursam ödeme de sıkıntı yaşamam o yüzden ben parkurdan korkuyorum.

Parkuru boş ver ama ücretler can yakıcı direksiyon sınavında da ilk giriş 1350 TL sonra 4000 kalırsan ödüyorsun.

Para çok önemli değil benim için sadece kışın motor ile zor oluyor.

Hocam ben A1 alırken sürücü kursuna para vermemiştim şimdi tekrardan alacak olursam ödeme de sıkıntı yaşamam o yüzden ben parkurdan korkuyorum.

Parkur kolay, sadece U dönüşü eklendi o da 8 çizmekten daha kolay. Kurs tanıdık sanırım para ödemiyorsan acelen yok önce A2 alabilirsin o zaman.

Yalnız şöyle bir durum var, A2 yerine doğrudan A almak daha mantıklı, eğer yaşın yetmiyorsa biraz bekleyip o sırada B almayı düşünebilirsin. Çünkü belki yaşın ilerleyince NC750 veya goldwing tarzı bir motor almak istersen yeniden sınavla uğraşman gerekecek bu şekilde.

Parkur kolay, sadece u dönüşü eklendi o da 8 çizmekten daha kolay. Kurs tanıdık sanırım para ödemiyorsan acelen yok önce A2 alabilirsin o zaman.

Yalnız şöyle bir durum var, A2 yerine doğrudan a almak daha mantıklı, eğer yaşın yetmiyorsa biraz bekleyip o sırada b almayı düşünebilirsin. Çünkü belki yaşın ilerleyince NC750 veya goldwing tarzı bir motor almak istersen yeniden sınavla uğraşman gerekecek bu şekilde.

Şubatta 18 olacağım 24 yaşında olsam çoktan almıştım.😀

Parkur kolay, sadece u dönüşü eklendi o da 8 çizmekten daha kolay. Kurs tanıdık sanırım para ödemiyorsan acelen yok önce A2 alabilirsin o zaman.

Yalnız şöyle bir durum var, A2 yerine doğrudan a almak daha mantıklı, eğer yaşın yetmiyorsa biraz bekleyip o sırada b almayı düşünebilirsin. Çünkü belki yaşın ilerleyince NC750 veya goldwing tarzı bir motor almak istersen yeniden sınavla uğraşman gerekecek bu şekilde.

A1 de vermemiştim A2 de de vermeyebilirim sadece ama b de kesin veririm ama az ve taksitli halde veririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı