İlk beat nasıl olmuş?

ortunaryus

Centipat
Yabancı rap dinleyen birisiyim kulağıma güvendiğim için girip beat yapmak istedim. Fl studiyor indirdim, 1 tane YouTube vdeosu izleyip kendimce beat yaptım. Farklı bir şey denedim. Sizce ilk beat e göre nasıl olmuş? Bir de seneye üniversite açılınca FL Studio dersleri almak istiyorum daha profesyonel olmak istiyorum mantıklı mıdır?

burada

Başkaları tarafından üretilmiş sample ları taşıyıp arka arkaya dizmeyi bir hüner olarak görmüyoruz.
Armonisel bir kurgu yok. Ayrıca Stereo image hatalı. Hi-hat mono kullanılmaz.

Başkaları tarafından üretilmiş sampleları taşıyıp arka arkaya dizmeyi bir hüner olarak görmüyoruz.
Armonisel bir kurgu yok. Ayrıca stereo image hatalı. Hi-hat mono kullanılmaz.

Kardeşim ben bir hüner mi yaptım dedim. Gelmiş burada bana atar gider yapıyorsun. İnsanların hevesine çomak sokup soğutmak mı derdiniz. Adam gibi eleştirsen bir şey demeyiz de. Hayatında hiç beat yapmamış biriyim 30 dk'lık YouTube videosu izledim ve yaptım, yapıcı eleştiri yapılsın diye de buraya attım. Ben de biliyorum böyle bir müzik olmayacağını sadece denemek istedim. Kurs alıp işi iyice öğrenip başlayacağım zaten. Annenin karnından beatmaker olarak mı çıktın sen? O iletişim diline dikkat etmeni tavsiye ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı