İlk Bilgisayarınızın Sistem Özellikleri

İşlemci: Intel i3 modeli bir işlemci
Ekran Kartı: AMD HD5470
Ram: 3 GB Bu bana özel alınan ilk bilgisayardı tabi ki 3-4 yaşında mario oynadığım bir bilgisayarımız daha vardı 512 MB ekran kartlı falan :D

Anakartı = Hala Bilmiyorum.
Ekran Kartı Ati Hd readon 5600 Sonradan GT640
Ram: DDR2 2x2
İşlemci İ5 650 3.20ghz
350w. Psu
Dvd Rom

İlk bilgisayarım Vestel Veezy idi. Çok iyi hatırlıyorum klavyesinde kredi kartı sokmak için bir slot vardı ve mouse 2 tuşlu tekerleksizdi hatta hala saklıyorum mouse'u anı olarak. Sistem özelliklerini hiç hatırlamıyorum internetten baktım özellikleri gördükten sonra teknolojinin ne kadar geliştiğine inancım tam oldu :D

Sistem özellikleri;
  • İşlemci : P3 400 Mhz
  • Ram : SD 32 MB bellek
  • Ekran Kartı : 4 mb On board ekran kartı
  • Stereo ses kartı
  • Harddisk : 4 GB
  • CD-Rom : 40x
  • Disket sürücü: 1.44 floppy disk
  • 56K Internal modem
  • Monitör : 15″ tüplü monitör (Düşük radyasyonlu)
  • Aparatlar : Klavye, Mause, Mausepad, 2’li hoparlör, 1 mikrofon
  • Midi ATX Kasa
  • Windows 98 işletim sistemi

Sene 1996 ilk bilgisayarımı Byte dergisinin arkasında Kadıköyde' ki bilgisayarcıların ilanından bakım almıştım. 1300 dolar vermiştim.

İntel Celeron İşlemci, 32 Mb Ram, 3.2 Gb HDD, Biostar Anakart, Creative Ses Kartı, Creative Cd Sürücü Uzaktan Kumandalı, Fax Modem, 14 inç Monitör.

İşlemci:2.10 ghz bi işlemci markasını hatırlamıyorum.
Anakart:Bilmiyorum.
Ram:1,5gb ram
HDD:80gb
Ekran kartı:128mb ati ekran kartı modelini hatırlamıyorum.

Intel Celeron işlemci
512 MB RAM
256 MB Ekran Kartı Nvidia Geforce
40 GB Harddisk

Sene 1996 ilk bilgisayarımı Byte dergisinin arkasında Kadıköyde' ki bilgisayarcıların ilanından bakım almıştım. 1300 dolar vermiştim.

İntel Celeron İşlemci, 32 Mb Ram, 3.2 Gb HDD, Biostar Anakart, Creative Ses Kartı, Creative Cd Sürücü Uzaktan Kumandalı, Fax Modem, 14 inç Monitör.

@bydilaver sen bu bilgisayarla neler yapabiliyordun? :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı