İlk Bilgisayarınızın Sistem Özellikleri

İşlemciyi o kadar iyi bilmiyorum da 1999 da mı ne babamın topladığını bildiğim beyaz bir kasa var 4 yaşında filan Hard Truck, NFS filan oynardım. Nostalji olsun diye geçen sene içini açtım. Ati x1900 (emin değilim ama x li bir şeydi) ekran kartı, 20 GB Pata HDD, 512 MB SD ram vardı. İşlemciyi hatırlamıyorum. Bir de Underground oynayarak mutlu olduğum zamanları hatırlarım. Sonraları Ati Radeon HD 2400 ekran kartlı bir bilgisayar almıştık, ekrandaki görüntü çok güzeldi ve Windows Vista daki deniz kaplumbağası vardı Hala kullanıyorum. En azından low ayarlarda LoL oynatıyor. He bir de beyaz kasaya gelirsek HDD mi ne yanmış, yeniden kurup eskiden kalan içindeki oyunlarıma filan adamakıllı göz atmayı düşünüyordum. Fazla uzun yazdım galiba...

Kendilerinden sadece bu parça yaşamakta.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2016-07-03-17-05-51.png
    Screenshot_2016-07-03-17-05-51.png
    269,5 KB · Görüntüleme: 123
Intel Core 2 Duo E8400 işlemci. (Sen bir efsanesin.)
Ekran kartını hiç hatırlamıyorum ama muhtemelen 512 MB bir ekran kartı vardı. Ama markası NVIDIA idi.
Anakartı bilmiyorum.
4 GB DDR3 RAM bulunmaktaydı.
350W PSU bulunmaktaydı.
Bir de 500 GB Western Digital Harddisk vardı.
Annemin ihtiyacı olan öğrencisine vermiştim, o zamanlarda da şu an kullandığım laptop satın alınmıştı.

Upgradesiz halİ:
E6500 CPU
2 GB Ram
40 GB İDE HDD, aşırı yavaşdı.
256 MB GMA 3100 (X3100 bile değil, onboard:D)
Ne güzel bir konu, tüm mesajları da okudum:D
6 senelik:D
Bakalım bir 6 sene sonra ne olacak:D ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı