İlk buluşma için aktivite

Bavs

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Başlık aslında açık, yeme içme dışında ne tarz aktiviteler tercih edersiniz ilk buluşmada? Aslında benim ilk buluşma değil bir yarım saat kadar oturma fırsatımız oldu. Şimdi Dolu dolu güzel bir gün geçirmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Karşındakinin kafa yapısına bağlı biraz. Bir kafeye götürüp çay kahve de içebilirsin, yemeğe de gidebilirsin, bir mekana içmeye gidebilirsin, ya da hızlı biridir direkt sinemaya gidersin. :D Karşındakine bağlı yani tamamen. Ama ilk buluşmada yapılacaklar sınırlıdır bence, fazla kasmamak lazım.

Merhaba arkadaşlar. Başlık aslında açık, yeme içme dışında ne tarz aktiviteler tercih edersiniz ilk buluşmada? Aslında benim ilk buluşma değil bir yarım saat kadar oturma fırsatımız oldu. Şimdi dolu dolu güzel bir gün geçirmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Özellikle kalabalık alanlardan uzak durun ve yeşillik olan yerlerde güzel güzel müzik dinleyerek vakit geçirebilirsiniz sinema yemek vb çok sıradanlaştı artık.

Lunaparka git, dönme dolabı tamamen kirala ve siz tam üstteyken durdurmalarını söyle. Al sana her gün yapılmayan bir aktivite. :) Manzarası olan bir yer denk gelirse güneşin batışında yapman renk katar.

Son düzenleme:
Yediğiniz içtiğiniz sizin olsun aktiviteyle gelin bana :)
Özellikle kalabalık alanlardan uzak durun ve yeşillik olan yerlerde güzel güzel müzik dinleyerek vakit geçirebilirsiniz sinema yemek vb çok sıradanlaştı artık.
Günbatımı izlenecek güzel tepelik bir yer nasıl olur?
Lunaparka git, dönme dolabı tamamen kirala ve siz tam üstteyken durdurmalarını söyle. Al sana her gün yapılmayan bir aktivite. :) Manzarası olan bir yer denk gelirse güneşin batışında yapman renk katar.
Lunapark olabilirde dönme dolabı durdurtmak falan fazla romantik kaçmaz mı :D

Son düzenleme:
Lunapark olabilir de dönme dolabı durdurtmak falan fazla romantik kaçmaz mı :D
Diğer türlüsü ergen eğlencesi. Buna her kadın düşer ama hiçbir şeyi çaktırmaman lazım. Sıradan bir şey olmasın dedin ben de sıradan olmayan bir şey önerdim. Abartılığı sana kalmış. :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı