İlk buluşmada ne giyilir?

Baran Girginer

Centipat
Daha fazla  
Kızı ilk defa göreceğim.
Siyah bir kombin yapmak istiyorum ve rahat olursa çok iyi olur.
Bana kalırsa eşofmanla gideceğim ama ilk buluşmada da eşofman giyilmez.
Siyah ve rahat olacak şekilde önerebileceğiniz kombin nedir?

Kızı ilk defa göreceğim.

Ben günlük hayatımda ne giyiyorsam kızla buluşurkende öyle giyiniyorum. Birisine özel hissettirmek giydiğin kıyafetle olmuyor tabii bu takıldığın kız tipine yaşına karakterine kadar çok değişiklik gösterir 35 yaşındaki adamın benim dediğimi yapması hiç doğru değil ama ben 18 yaşlarımdan bahsediyorum

Ben günlük hayatımda ne giyiyorsam kızla buluşurkende öyle giyiniyorum. Birisine özel hissettirmek giydiğin kıyafetle olmuyor tabii bu takıldığın kız tipine yaşına karakterine kadar çok değişiklik gösterir 35 yaşındaki adamın benim dediğimi yapması hiç doğru değil ama ben 18 yaşlarımdan bahsediyorum.

Kızla ilk buluşmam sadece Instagram'dan 2 gün konuştum karakteri nasıl hiç bilmiyorum.
Normalde çoğunlukla eşofman giyerim ama
İlk gün diye eşofman giymek istemiyorum.

Kızla ilk buluşmam sadece Instagram'dan 2 gün konuştum karakteri nasıl hiç bilmiyorum.
Normalde çoğunlukla eşofman giyerim ama
İlk gün diye eşofman giymek istemiyorum.

Ben pantolon tişörtle gitmiştim 2 gün konuştuğun kızla buluşma fırsatı yakalayabilmekte güzel işmiş 😁 ben 6 ay sonra buluşmuştum

Kızı ilk defa göreceğim.

Bazı eşofmanlar var dışarıdan görünüşü pantolon gibi ama kendisi düz eşofman. Onun siyahını giy, üstünü de normal beğendiğin bir tişörtle tamamla bitti gitti.

Hazır almışken birkaç tane farklı model veya renklerde al gündelik hayatta da güzel oluyor. Özellikle üniversiteye giderken.

Ben pantolon tişörtle gitmiştim 2 gün konuştuğun kızla buluşma fırsatı yakalayabilmekte güzel işmiş 😁 ben 6 ay sonra buluşmuştum
Cidden kanka 2 günde kız nasıl buluşmaya ikna oldu ve hesabının reel olduğuna emin misin? Ben de benzer şeyler yaşadım çünkü, kesin emin olmadan buluşmamanı öneririm. Bir kız 2 günde buluşmaya okeyse bir sorgulamak lazım.

Cidden kanka 2 günde kız nasıl buluşmaya ikna oldu ve hesabının reel olduğuna emin misin? Ben de benzer şeyler yaşadım çünkü, kesin emin olmadan buluşmamanı öneririm. Bir kız 2 günde buluşmaya okeyse bir sorgulamak lazım.

Tarlabaşı kızı falandır 😁

Kanka kızla daha bulusmadik 2 haftadır konuşuyoruz
Buluşalım dedim düşüncem dedi
Ortak arkadaşımız var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı