İlk buluşmada ne yapılmalı?

Glowup

Centipat
Daha fazla  
Hayatımda ilk defa bir kıza buluşma teklif ettim ve o da kabul etti. Kızla kahve içeceğim sizce nereye götürmeliyim ne almalıyım, gitmişken yemekte mi ısmarlayayım, kahve isimlerine hâkim değilim yardımcı olun. Rica ediyorum alay edecekler mesaj atmasın ciddi önerileri bekliyorum. Bu arada gitmişken kıza açılacağım.

Kızı önce bir oturttur kahve içeceğin yer farketmez kıza içeri girmeden ne istersin diye sor kendine bir espresso söyle kızında istediğini al otur karşısına başla muhabbete sonra kalk bi peluş bişiler al yolda görürsen yemeğide kıza aç mısın diye sorduktan sonra alırsın isterse.

Kızı önce bir oturttur kahve içeceğin yer farketmez kıza içeri girmeden ne istersin diye sor kendine bir espresso söyle kızında istediğini al otur karşısına başla muhabbete sonra kalk bi peluş bişiler al yolda görürsen yemeğide kıza aç mısın diye sorduktan sonra alırsın isterse.
Kahve içerken verebileceğim bi hediye düşünüyorum bi hediye kutusunda ne olabilir?

Kahve içerken verebileceğim bi hediye düşünüyorum bi hediye kutusunda ne olabilir?
Toyzzshop'tan bakabilirsin çok seçenek var kedili birşeyler olursa hoşuna gidebilir ama yinede sana kalmış hediyen seni yansıtır sonuçta kıza nasıl görünmek istiyorsan ona göre al.

Hayatımda ilk defa bir kıza buluşma teklif ettim ve o da kabul etti. Kızla kahve içeceğim sizce nereye götürmeliyim ne almalıyım, gitmişken yemekte mi ısmarlayayım, kahve isimlerine hâkim değilim yardımcı olun. Rica ediyorum alay edecekler mesaj atmasın ciddi önerileri bekliyorum. Bu arada gitmişken kıza açılacağım.

İce latte söyle her yerde vardır herhalde ya da caramel latte. İlk buluşmadan daha hediye verme kendin bilirsin belki kızın da hoşuna gider de 2. olursa orada vermen daha mantıklı olur bence.

EspressoLab'a götürme de nereye götürürsen götür. 😁

İce latte söyle her yerde vardır herhalde ya da caramel latte. İlk buluşmadan daha hediye verme kendin bilirsin belki kızın da hoşuna gider de 2. olursa orada vermen daha mantıklı olur bence.

Tamamdır, kızla fazla bir muhabbetimiz yok sadece arkadaşız. Önerebileceğin iltifatlar var mı?

Kral nasıl kahve seviyorsun agir istiyorsan americano ic cok agir degil ama. Hafif sıcak latte hafif soguk ice latte icebilirsin. Kiza iceri girmeden sor ne icmek istersin diye sonra benim kendi fikrim erkek ismarlamali sonra kendin gibi davran cok basit :)

İlk buluşmada yemek ağır kaçar gibi. Kahve iyidir. Ya da bir kafede oturup tatlı vs de yenilebilir.

Veeeeee sonu gelmedi; kıza buluşmayı teklif edeli 1 hafta oluyor, ve hala mı müsait bir günü yok diye merak ettim ve ona bir buluşmamız olduğunu hatırlattım, istemiyorsa gelmeyebileceğini söyledim, ve gelmek istemediğini söyledi. Bu hikayenin sonunun iyi veya kötü bittiği tamamen göreceli. Belki bana bir tecrübe olmuştur bu, belki de sadece öz güvenimi zedeleyen saçma bir durumdur, bilemiyorum. En nihayetinde günün sonunda bir kız için bu kadar da üzülmenin gerekmediğini anladım. Bana yardımcı olmaya çalışanlara teşekkür eder ve de iyi günler dilerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı