İlk buluşmada ne yapılır?

Bowling oynanmaz fazla ayılık olur hocam. Bir kahve bir yemek olabilir. Önceden samimiyet yoksa kahve içilir sadece sohbet muhabbet edilip gezilir.
Ben onu güzel bir kafeye götürürüm o zaman eğer kabul ederse evine de taksi ile götürürüm.

Ben onu güzel bir kafeye götürürüm o zaman eğer kabul ederse evine de taksi ile götürürüm.
Olabilir fakat taksi olmaz be hocam. Sanki parası yokmuş da muamele çekiyormuşsunuz gibi. Gerek yok o kadar şeye. Normal bir buluşma yapacaksın sonuçta abartmaya gerek yoktur.

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim hayat bitti bazı elemanların priwinde gördüm onu şimdilik ertelendi veya bitti ...

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim hayat bitti bazı elemanların priwinde gördüm onu şimdilik ertelendi veya bitti ...
Konuya ilk yazdığım mesaj da haklı çıkmışım. Gökte mazi bulutları.

Konuya ilk yazdığım mesaj da haklı çıkmışım. Gökte mazi bulutları.

Hocam ben bir şey yapmadım eskiden ondan hoşlanıp ondan hoşlanmamı engelleyen kişinin priwindeymiş bir süre bekleyeceğim büyük ihtimalle olmayacak feci yamuldum takip edilenlerine bakınca.

Onedio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…