Ben onu güzel bir kafeye götürürüm o zaman eğer kabul ederse evine de taksi ile götürürüm.Bowling oynanmaz fazla ayılık olur hocam. Bir kahve bir yemek olabilir. Önceden samimiyet yoksa kahve içilir sadece sohbet muhabbet edilip gezilir.
Ben onu güzel bir kafeye götürürüm o zaman eğer kabul ederse evine de taksi ile götürürüm.Bowling oynanmaz fazla ayılık olur hocam. Bir kahve bir yemek olabilir. Önceden samimiyet yoksa kahve içilir sadece sohbet muhabbet edilip gezilir.
Olabilir fakat taksi olmaz be hocam. Sanki parası yokmuş da muamele çekiyormuşsunuz gibi. Gerek yok o kadar şeye. Normal bir buluşma yapacaksın sonuçta abartmaya gerek yoktur.Ben onu güzel bir kafeye götürürüm o zaman eğer kabul ederse evine de taksi ile götürürüm.
Konuya ilk yazdığım mesaj da haklı çıkmışım. Gökte mazi bulutları.Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim hayat bitti bazı elemanların priwinde gördüm onu şimdilik ertelendi veya bitti ...
Konuya ilk yazdığım mesaj da haklı çıkmışım. Gökte mazi bulutları.
OnedioKısaca yapman ve yapmaman gerekenleri söyleyeyim:
-İlk buluşmada hesabı ne olursa olsun sen ödeyeceksin. (Eğer ki ödeyecek durumum vs yok diyor isen bütçene göre bir yer seç.)
- Buluşma yerini ve zamanını da sen belirlemelisin. Orası olur mu burası nasıl gibi sorular ile ortak karar vermeye çalışma.
- Buluşmaya ikiniz de ayrı ayrı gelmelisiniz. Dönerken eşlik edebilirsin evine kadar izniyle. Ama gelirken kendisi bireysel gelmeli.
- Buluşma maksimum 2-3 saat sürmeli ve sıkıcı olmamalı.
- Buluşma da yemek yenmeli yada kahve içmelisiniz Alkol vs İlk buluşmada alınmaz. Sana önerim kahve içmek olur.
- Çiçek yada diğer hediyeler almak için erken.
- Güzelce elini yüzünü yıka duşunu al. Parfümünü sık. Bulusmadan bir 5-10 dakikaya önce yerini al.
- İlk Buluşma onu tanıma üzerine olmalı. Hemen cinselliğe falan girme.
- Konuşmada da kasılma kendin ol yeter.

Onedio gibi fazla feminen veya bu tarz sayfalardan değil. Daha çok kendi gözlemlerimden hocam. Ki arkadaş elemiş sanırım.Onedio
Onedio göbekli beyaz yaka sitesi.Onedio gibi fazla feminen veya bu tarz sayfalardan değil. Daha çok kendi gözlemlerimden hocam. Ki arkadaş elemiş sanırım.
Hocam 15 yaşındalar daha yeni liseliler gibi alkol cinsellik vs. demişsiniz. Kopyala yapıştır sandım.Onedio gibi fazla feminen veya bu tarz sayfalardan değil. Daha çok kendi gözlemlerimden hocam. Ki arkadaş elemiş sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.