İlk buluşmadan sonra deli gibi ghostlanmak

burke35

Kilopat
Buluşma benim açımdan güzel gitmişti moralini hiç düşürmedim hep gülüyordu neredeyse. Buluşmayı bitirip ayrıldıktan sonra ikimizde diğer arkadaşlarımızın yanına gittik. Yurda girişi gece 11 de en son 11 de yazdım sabahtan beri bir cevap yok ayrıca ne hikmettir takipçi sayısı artıyor sebepsiz ghost yiyorum üstüne üstlük ilk konuştuğumuzda fake damgası yememe rağmen. Buluşma sırasında 2-3 arkadaşı aradı ama seninle oturduğum için açamam gibisinden şeyler dedi yani saygılı da davrandı vallahi bu kızları anlamak çok zor.

Hiçbir önemi yok. Hayatındaki diğer alternatifleri daha iyi olduğunu düşünüyordur. Next.

Hocam hayatımda ilk defa böyle hissediyorum normalde umursamam bile ama içim öyle kıyılıyor ki anlatamam. Uzun süre sonra benim fikirlerimi başkasının ağzından duymanın verdiği mutluluktan sonra böyle bir manzaradan dolayı iştahım kesildi kahvaltı edemiyorum.

Hocam hayatımda ilk defa böyle hissediyorum normalde umursamam bile ama içim öyle kıyılıyor ki anlatamam. Uzun süre sonra benim fikirlerimi başkasının ağzından duymanın verdiği mutluluktan sonra böyle bir manzaradan dolayı iştahım kesildi kahvaltı edemiyorum.
Alternatifler yarat kendine. Tek bir kişiye oneitis geliştirmenin hiçbir anlamı yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı