Merhabalar. Bugün boğazımın düğümlendiği bir durum ile karşı karşıyayım. Az önce yaşandı bu durum. Bir şahıs vardı kendisini seviyordum ama deli gibi. Her şeyi almıştım ona. Sıradan sırasına kadar düşündüm hepsini en iyisini en son verecektim ona. Az önce yazdı ki mümkün oldugunca benimle konuşma beni görmezden gel okulda gibi şeyler yazdı. Yıkıldım. Normalde böyle bir şeyi bekliyordum çünkü umursamıyordu beni. Dediği bütün iltifatlar yalanmış. Hepsine kandım. Yara bandı gibi kullanıldım. Anca ihtiyaç olunca falan. Şu an 10.sınıfım ama ilk defa başardım diye mutlu olmuştum çok uyuyorduk birbirimize meğer ilişkilerle ilgili yaşadığı bir korku varmış malum birinden ayrıldıktan sonra. Ben zaten onunla olmadım ama tam olma evresindeydim. Öncesinden arkadaş kalsak olur mu? dedi ben de tamam dedim bir sürü şey anlattım ama hepsi nafile. Şu an beni bu durum çok etkiledi. İlk defa birine bu kadar bağlandım ama hepsi yalanmış. Aldığım hediyeleri yakmayı düşünüyorum. Ama unutamıyorum daha geçenlerde umursamadığı için yatamamıştım artık daha kötü hale geldi bu durum. Ne yapmalıyım? Bilgisi, tecrübesi olan abilerim birkaç şey yazarsa mutlu olurum. Tekrardan teşekkürler. İşte onları yazdıktan sonra engellemeye kıyamadım ama artık çıldırdım çünkü normalde çok iyi bir niyetli insanım ama iyi niyetim siüstimal edildi bu yüzden engelledim. Onu bir sapıktan kurtarmıştım mana minnattardı ama şimdi bu hale düştüm. Ne yapacağım hiç gönlünü alamaz mıyım bir şeyler yapıp?