İlk ciddi aşk acısı nasıl unutulur?

615069

Decapat
Merhabalar. Bugün boğazımın düğümlendiği bir durum ile karşı karşıyayım. Az önce yaşandı bu durum. Bir şahıs vardı kendisini seviyordum ama deli gibi. Her şeyi almıştım ona. Sıradan sırasına kadar düşündüm hepsini en iyisini en son verecektim ona. Az önce yazdı ki mümkün oldugunca benimle konuşma beni görmezden gel okulda gibi şeyler yazdı. Yıkıldım. Normalde böyle bir şeyi bekliyordum çünkü umursamıyordu beni. Dediği bütün iltifatlar yalanmış. Hepsine kandım. Yara bandı gibi kullanıldım. Anca ihtiyaç olunca falan. Şu an 10.sınıfım ama ilk defa başardım diye mutlu olmuştum çok uyuyorduk birbirimize meğer ilişkilerle ilgili yaşadığı bir korku varmış malum birinden ayrıldıktan sonra. Ben zaten onunla olmadım ama tam olma evresindeydim. Öncesinden arkadaş kalsak olur mu? dedi ben de tamam dedim bir sürü şey anlattım ama hepsi nafile. Şu an beni bu durum çok etkiledi. İlk defa birine bu kadar bağlandım ama hepsi yalanmış. Aldığım hediyeleri yakmayı düşünüyorum. Ama unutamıyorum daha geçenlerde umursamadığı için yatamamıştım artık daha kötü hale geldi bu durum. Ne yapmalıyım? Bilgisi, tecrübesi olan abilerim birkaç şey yazarsa mutlu olurum. Tekrardan teşekkürler. İşte onları yazdıktan sonra engellemeye kıyamadım ama artık çıldırdım çünkü normalde çok iyi bir niyetli insanım ama iyi niyetim siüstimal edildi bu yüzden engelledim. Onu bir sapıktan kurtarmıştım mana minnattardı ama şimdi bu hale düştüm. Ne yapacağım hiç gönlünü alamaz mıyım bir şeyler yapıp?

Unutulmuyor hocam. Sadece vakit geçtikçe alışıyorsun.
Eğer alışmak için ise yeni birileriyle konuş, kendine hobi vesaire bul kendini bir konuda geliştirmeye çalış.
Bu konular ders, müzik aleti, teknoloji, edebiyat falan olabilir.

Bu yine iyi hocam bende bir aralar sesi beynimde yankılanıyordu...
Dayanamıyorum hocam erkeğim diye demiyorum ama neden ilişkilerde hep vurulanlar oluyoruz? ben neyi yanlış yapıyorum onu bir sapıktan kurtardım hep iyi niyetli oldum yüzündeki tebessüm kaynagı olmak istedim onun bana yaptığına bakın

Şu anda onun eski sevgilisi benim yakın arkadaşım. Onunla bu konuyu oturdum konuşuyorum. O onunla 4 kez denemiş olmayı fakat ayrılmışlar hep anlaşmazlıklar olmuş. Çocuğu dinleyeceğim. Hatta okulda inat o çocukla beraber daha çok gezeceğim gözüne batsın

Dayanamıyorum hocam erkeğim diye demiyorum ama neden ilişkilerde hep vurulanlar oluyoruz? Ben neyi yanlış yapıyorum onu bir sapıktan kurtardım hep iyi niyetli oldum yüzündeki tebessüm kaynagı olmak istedim onun bana yaptığına bakın

Şu anda onun eski sevgilisi benim yakın arkadaşım. Onunla bu konuyu oturdum konuşuyorum. O onunla 4 kez denemiş olmayı fakat ayrılmışlar hep anlaşmazlıklar olmuş. Çocuğu dinleyeceğim. Hatta okulda inat o çocukla beraber daha çok gezeceğim gözüne batsın

Hocam artık sosyal medya yüzünden insanlar o kadar doyumsuzlaştı ki anlatamam. Cinsiyet fark etmeksizin çoğu kişi hep daha fazlasını istiyor. Hep benim istediğim olsun, hep ben hep ben...
Artık kimse kimseye katlanamıyor bu doyumsuzluk yüzünden. Bunun yüzünden de ben sen gibi insanlar hep acı çekiyor.

Önceden birisi birini aldattığı zaman linç edilirdi, yüzüne bakılmazdı. Şimdi ise durum o kadar normalleşti ki neredeyse tebrik edip "nasıl olsa herkes yapıyor" diyorlar.

Hocam artık sosyal medya yüzünden insanlar o kadar doyumsuzlaştı ki anlatamam. Cinsiyet fark etmeksizin çoğu kişi hep daha fazlasını istiyor. Hep benim istediğim olsun, hep ben hep ben...
Artık kimse kimseye katlanamıyor bu doyumsuzluk yüzünden. Bunun yüzünden de ben sen gibi insanlar hep acı çekiyor.

Önceden birisi birini aldattığı zaman linç edilirdi, yüzüne bakılmazdı. Şimdi ise durum o kadar normalleşti ki neredeyse tebrik edip "nasıl olsa herkes yapıyor" diyorlar.
Çok haklısınız hocam. Bu gece rüyama girdi o şahıs. Malum affetmiştik birbirimizi ve sarılmıştım öyle uyandım güne keşkelerle dolu hayat keşke gereğinden fazla iyi davranmasaydım. Herkese gereğinden fazla davranmamak gerek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı