İlk CS:GO Fragmovie videom için eleştiri

Baş döndürücü.
Ben beğendim yeteneklisin. Tekrar izler misin desen izlemem çünkü sürekli hareket eden bir şeyi izlemek yorucu.
Çok izlenen kanalların başarılı videolarını ne kadar çok izlersen after effectsi açtığında ufkun o kadar geniş olur. Başkalarından ilham alarak edite başladığında görüceksin ki kendi yaratıcılığını kattığında onların yaptığından çok daha iyisini yapabilirsin.
Yaratıcı fikirlerin varsa geriye sadece vakit ayırmak kalıyor.

Başlangıç için bayağı iyi olmuş. Vuruşun basit veya çok efsane oluşuna gerek yok da video kalitesi bana biraz düşük geldi.

Eleştirini dikkate alarak yeni bir video hazırladım, twixtor’u öğrendim. Render’da sorun çıktığı için yarın youtube’a yükleyeceğim
Eleştirilerinizi dikkate alarak fazla efekti azalttım, videolar arasında bir zincir oluşturmaya çalıştım, ve ilk twixtor denemem. video

Son düzenleme:
Video çok boğuyor. Efekte boğmuşsun tamamen. Ayrıca ekran kaydı değil demo kullan. 1080p kayıt al, hud kapatıp onun üzerinde oynama yap. Bu kadar efekt kullanma.
İlk videon için güzel olmuş. Ama videonu daha güzel yapabilmen için color corruption ve sfx yapmayı öğrenmelisin.
Color corruption mı? Sfx mi?

Video çok boğuyor. Efekte boğmuşsun tamamen. Ayrıca ekran kaydı değil demo kullan. 1080p kayıt al, hud kapatıp onun üzerinde oynama yap. Bu kadar efekt kullanma.

Color corruption mı? Sfx mi?
Teşekkürler, 2. videoda daha az efekt kullandım. 1080p kayıt twitch kesitlerinde bulabilir miyim ?

Dostum ben çok beğendim, bazı yerlerde çok fazla sallanıyor video falan birazcık daha sade tut iyi yerlere geleceğini düşünüyorum.

Dostum ben çok beğendim, bazı yerlerde çok fazla sallanıyor video falan birazcık daha sade tut iyi yerlere geleceğini düşünüyorum.
Teşekkürler.
Twitch kesitleri değil de maçların demolarını bulmaya çalış. Eğer demoları bulabilirsen daha rahat şeyler yapabilirsin.
Espor maçlarının demolarını nasıl indirebilirim biliyor musun ? Hlae adında bir program varmış CS’yi katmanlara ayıran onla kurcalarım biraz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…