İlk CS:GO Fragmovie videom için eleştiri

Baş döndürücü. :D
Ben beğendim yeteneklisin. Tekrar izler misin desen izlemem çünkü sürekli hareket eden bir şeyi izlemek yorucu. :D
Çok izlenen kanalların başarılı videolarını ne kadar çok izlersen after effectsi açtığında ufkun o kadar geniş olur. Başkalarından ilham alarak edite başladığında görüceksin ki kendi yaratıcılığını kattığında onların yaptığından çok daha iyisini yapabilirsin.
Yaratıcı fikirlerin varsa geriye sadece vakit ayırmak kalıyor.
 
Emeğine sağlık. Kliplerin kime ait olduğunu bilmiyorum ve çekilen fraglara değil edite yorum yapacağım.
Öncelikle videoda bir akış yok. Şarkının belirli drop kısımlarında yavaşlatma ve shake efektleri çok yaygınlaşmaya başladı. Bunun yerine şunu önerebilirim; şarkıyla klip arasında bir akış oturt ve gereksiz efekt kullanımından kaçın (bilerek flow değil akış diyorum ama flow and sync tutorial yazarak demek istediğimi anlayabilirsin. yazarak pek anlatılamıyor)
İkinci eleştireceğim nokta da efektler. Demin söylediğim gibi çok fazla efekt kullanmışsın ve bazıları çok yersiz ve shake&translation ikilisini her vuruşta kullanmışsın. Videoyu çok boğuyor efektlerin bilinçsiz kullanılması.

Eksi diyebileceğim bunlardı. Şimdi bir kaç öneri vermek isterim.
Öncelikle yüksek fpsli ve dokulu klipler üzerinde edit denemesi yap. Bu yaptığın editteki klipler 60 fps bile değil ki twixtor bile kurtarmıyor. En alt nokta fps değerin 60 olmalı ki velocity yapamasan dahi twixtorla günü kurtarasın. Bana kalırsa kendini geliştirmek istiyorsan 300-600fps arası BO2, CSGO klipleri var Youtube'de çoğu insan çekmiş ve paylaşmış. Onlar üzerinde bir şeyler deneyebilirsin.

1 haftalık sürece göre fena değil gibi geldi bana. Umarım kendini daha fazla geliştirirsin. Bol şanslar. (Küstahlık veya yanlış bir söz ettiysem affola)
Eleştirini dikkate alarak yeni bir video hazırladım, twixtor’u öğrendim. Render’da sorun çıktığı için yarın youtube’a yükleyeceğim :)
Eleştirilerinizi dikkate alarak fazla efekti azalttım, videolar arasında bir zincir oluşturmaya çalıştım, ve ilk twixtor denemem. video
 
Son düzenleme:
Video çok boğuyor. Efekte boğmuşsun tamamen. Ayrıca ekran kaydı değil demo kullan. 1080p kayıt al, hud kapatıp onun üzerinde oynama yap. Bu kadar efekt kullanma.
İlk videon için güzel olmuş. Ama videonu daha güzel yapabilmen için color corruption ve sfx yapmayı öğrenmelisin.
Color corruption mı? Sfx mi?
 
Dostum ben çok beğendim, bazı yerlerde çok fazla sallanıyor video falan birazcık daha sade tut iyi yerlere geleceğini düşünüyorum.
Teşekkürler. 🙂
Twitch kesitleri değil de maçların demolarını bulmaya çalış. Eğer demoları bulabilirsen daha rahat şeyler yapabilirsin.
Espor maçlarının demolarını nasıl indirebilirim biliyor musun ? Hlae adında bir program varmış CS’yi katmanlara ayıran onla kurcalarım biraz.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı