İlk CS:GO sürümünde grafik ayarı yapılamıyor

ARDACD

Hectopat
Katılım
2 Ekim 2021
Mesajlar
1.397
Çözümler
12
Yer
Merkez/Niğde
Selam. Benim sistemim pek güçlü değil ve evimde internet yok fakat canım sıkıldı ve bir oyun yükleyeyim dedim aklıma sadece CS:GO geldi fakat onunda hem boyutu büyük hem de dediğim gibi sistem zayıf oyunu oynatır mı belli değil oyunu açınca da oyunumu açar yoksa sabit bir resim slaytı'mı açar belli değil. Bende dedim ya her oyunun bir ilk sürümü var bu CS:GO'nunda bir ilk sürümü var mıdır acaba deyip Google'a "CS:GO first version" yazdım ve kısa bir araştırma sonunda Rusça dilli bir site buldum ve oradan 1.8? GB'a indirip kurdum, güzelce açıldı fakat grafik ayarları yüksek olarak geldi ve oyun 25-30 FPS verdi bende grafikleri biraz düşüreyim belki video'sunu da çekerim güzel bir FPS alırsam dedim. Demez olaydım grafik ayarlarına girince oyun donuyor bir türlü düşüremedim grafikleri. Grafikleri nasıl düşüreceğim acaba? (moderatörler korsan olarak işaretleyebileceği için link vermeyeceğim isteyenler kısa bir araştırma ile indirme linkini bulabilir)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Korsan CS:GO'ların içinde rev.ini dosyası olur şu anda bende yüklü bir Client olmadığı için içini açıp bakamıyorum eğer varsa onun içindeki yazıları buraya atabilme şansın var mı?
 
Korsan CS:GO'ların içinde rev.ini dosyası olur şu anda bende yüklü bir Client olmadığı için içini açıp bakamıyorum eğer varsa onun içindeki yazıları buraya atabilme şansın var mı?

Hocam oyunu kurulu olduğu klasörü açıp dediğiniz isimde bir dosya bulamadım hatta .ini uzantılı bir dosya yok fakat config.cfg diye bir dosya var o olur mu acaba?
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı