İlk defa AC Valhalla oynarken bilinmesi gerekenler nelerdir?

Sobarlas

Hectopat
Daha fazla  
Serinin hiçbir oyununu oynamadım daha önce ama bu ara oynayacak oyun ararken Valhalla'yı merak ettim. Biraz inceleme videosuna baktım ve hoşuma gitti ve indirdim fakat olaylara oldukça uzağım. Assasin tarikatı falan bir şeyler varmış. Bunları bilmemek oyunun hikayesini anlamada bana engel olur mu? Eğer olursa bu eksiği en kısa yolla nereden kapatabilirim?

Anlarsın hikayeyi her türlü. Ama assasins creed serisinin nasıl işlediğini merak ediyorsan filmini izleyebilirsin. Her oyunda anlatıyorlar gerçi. Geçmişe dönmeli.

Oyunda 1 saat geçirdim basim ve yanında bir adam daha geldi bana bıçak verdi bu Mirage incelemesini izlemiştim orada da bu basim vardı sanıyorum oradan aklıma bağlantılı olabileceği geldi.

Küçüklüğümden beri hikayeli oyun delisi biri olarak AC oyunlarına asla bakmadım, neden bilmiyorum sevemedim. Ama AC serisine Valhallayla giriş yaptım. Gerçekten hayatımda oynadığım en iyi oldu diyebilirim. Hiç hikayeyi falan umursama valhalla bambaşka bir evren olmuş. AC konusunu internetten 5 dk video izleyerek bile öğrenebilirisin. Hiçbir eksiği olmaz yani. Bu arada diğer ac oyunlarıyla uzaktan yakından alakası yok. Bu oyun bitsin odyssey geçeceğim. Aynı tarz olduklarına inanıyorum. Ama ilk 3 oyunu falan bana hitap etmedi.

Son düzenleme:
Küçüklüğümden beri hikayeli oyun delisi biri olarak AC oyunlarına asla bakmadım, neden bilmiyorum sevemedim. Ama AC serisine Valhallayla giriş yaptım. Gerçekten hayatımda oynadığım en iyi oldu diyebilirim. Hiç hikayeyi falan umursama valhalla bambaşka bir evren olmuş. AC konusunu internetten 5 dk video izleyerek bile öğrenebilirisin. Hiçbir eksiği olmaz yani. Bu arada diğer ac oyunlarıyla uzaktan yakından alakası yok. Bu oyun bitsin odyssey geçeceğim. Aynı tarz olduklarına inanıyorum. Ama ilk 3 oyunu falan çöp bence
AC 3'e de çöp demezsiniz hocam. Zamanının en baba oyunlarındandı. Hala da oynanabilitesi var combat kısmı bir tık basit olsa da.

Oyunda 1 saat geçirdim basim ve yanında bir adam daha geldi bana bıçak verdi bu Mirage incelemesini izlemiştim orada da bu basim vardı sanıyorum oradan aklıma bağlantılı olabileceği geldi.
Basim Mirage'de genç. Valhalla'da basim yaşlı ve baya baya bilge biri. En bilge ve zeki karakterlerden biri. Yani kısacası Basim'in sonraki hallerini Valhalla'da görüyoruz.

AC serisi hikaye olarak Hasan sabbah ve fedailerini anlatıyor tarihle ilgili olduğundan oynamadan önce alamut kalesi isimli kitabı okumak o dönemi ve oyunu anlamak açısından faydalı olur oyundan daha çok zevk alırsınız.

AC 3'e de çöp demezsiniz hocam. Zamanının en baba oyunlarındandı. Hala da oynanabilitesi var combat kısmı bir tık basit olsa da.
Haklısın hocam, düzelttim yazdığımı. Ezio hikayelerini youtube'dan çok dinledim. Sırf onun hatrına. O oyunlar zamanın en iyilerindendi, bu gelişmiş AC oyunuyla kıyaslamam yanlış olur ama iyi mi iyi onlardan şimdi kabul etmek lazım. Bence AC serisinin en iyi oyunu Valhalladır. Aksini kimse iddia etmesin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı