İlk defa Android kullanacağım ne yapmalıyım?

• Konuyu başlatan kino
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 2.120
2 senedir kullandığım iPhone SE 2020 ufak bir kazadan dolayı kullanılamaz hale gelince ben de o an bütçemin yettiği Samsung A32 model bir telefonu satın aldım. Hayatımda Android cihaz daha önce kullanmadım telefon kendi kendisine güncelleştirme yükledi, bazı uygulamaları halledebildim onun dışında ayarlar ve ara yüz iOS'a göre çok farklı geldi. Telefon çaldığında yeşil tuşa basıyorum yalnızca bir daire büyüyor açamayıp geri arıyorum telefon bozuk mudur yoksa bir özellik midir onu da anlayamadım.

Kısaca Samsung A32 ve Android için yapılacak ayarlar veya önemli hususlar var mıdır yoksa uygulamaları yükleyip iOS gibi devam mı?
Hocam sesli güldüm 😂. Telefon çaldığında yeşil dediğiniz tuşu sürüklemeniz gerek telefon bozuk değil yani. Iphone dan sonda farklı gelebilir heleki SE den A32 ye geçince. A32 biraz daha giriş seviyesinin üstüdür. Android e geçince şu ayarı yapın diyecek birşey yok. Uygulamalarınızı yükleyip normal devam edeceksiniz.

2 senedir kullandığım iPhone SE 2020 ufak bir kazadan dolayı kullanılamaz hale gelince ben de o an bütçemin yettiği Samsung A32 model bir telefonu satın aldım. Hayatımda Android cihaz daha önce kullanmadım telefon kendi kendisine güncelleştirme yükledi, bazı uygulamaları halledebildim onun dışında ayarlar ve arayüz IOS'a göre çok farklı geldi. Telefon çaldığında yeşil tuşa basıyorum yalnızca bir daire büyüyor açamayıp geri arıyorum telefon bozuk mudur yoksa bir özellik midir onu da anlayamadım.

Kısaca Samsung A32 ve Android için yapılacak ayarlar veya önemli hususlar var mıdır yoksa uygulamaları yükleyip iOS gibi devam mı?

Dostum telefon bozuk değil 3. şahıs gözüyle bak Android daha basit arayüzü var ama istersen Samsung'da yanlış bilmiyorsam arayüz kısmından iOS seçebilirsin. Böylece bir süre daha Android arayüzünü kullanmana gerek kalmiyacak.

Yaşın bu arayüzleri çözecek durumda. Maalesef çoğu Android uygulaması UX olarak iOS'tan geri kalıyor ama muazzam bir fark söz konusu değil. Alışırsın.

Telefon Türkçe de İngilizce de oluyor. Hangisinden anlıyorsan onu yap ve kullan. Ne derdin varsa telefonla kendin çözebilirsin. En kötü Google'a, buraya sorarsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı