İlk defa Football Manager oynayacak biri ne yapmalı?

Daha fazla  
Xbox Game Pass. Football Manager 2023 gördüm ve başlamaya karar verdim. Futbol bilgim çok iyi en sevdiğim diziliş 4-3-3 tür öğretici videolar nereden bulabilirim?
Seversem almak isterim.

İlk başlarda çok karışık, zor gelebilir ama hem deneme yanılma yöntemiyle gelişebilir hem de anlamadığınız yerleri YouTube'dan izleyerek anlayabilirsiniz.

Yol yakınken dön desek ayıp olur şimdi :D Çok eskiden ben de oynuyor ve yenilmeyi hazmedemeyip yenene kadar eski kaydı yükleyip yükleyip duruyordum. Trabzonspor'un karşısına Real Madrid koyunca tabi olasılık %1 falan oluyor 😅

Şuanda kariyerim var. Amatör lig yaması yükledim amatör bir takımla Süper lig yaptım şampiyonlar liginin içinden geçiyorum şuan yıl 2029. Ama sana söyleyeyim. Yüz ve logo yaması olmadan bu oyunun zevki olmaz.

Yol yakınken dön desek ayıp olur şimdi :D çok eskiden ben de oynuyor ve yenilmeyi hazmedemeyip yenen kadar eski kaydı yükleyip yükleyip duruyordum. Trabzonspor'un karşısına Real Madrid koyunca tabii olasılık %1 falan oluyor 😅

Ben koyu beşiktaşlıyım kardeşimin hesabından konu açtım.

Şu anda kariyerim var. Amatör lig yaması yükledim amatör bir takımla Süper Lig yaptım şampiyonlar liginin içinden geçiyorum şu an yıl 2029. ama sana söyleyeyim. Yüz ve logo yaması olmadan bu oyunun zevki olmaz.

Yıl 2023 neden FM kendi yaması yok.

Başlamayın derim bildiğin bağımlılık yapıyor saatlerce oynadığımı bilirim. En son FM2018 oynamıştım. Konyaspor'u 2025 yılında UEFA şampiyonu yapmıştım.

Oynayış basit aslında öncelikle orta karar bir takımla başlayıp oyunu anlamaya çalışın. Sonra istediğiniz bir düzen oluşturup baştan başlarsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı