Çok kişi değil de benim arkadaşlar bide onların arkadaşları girer öyle düşünün hocam.İşlemcisi ve RAM'i yapacağın siteye göre olmalı. Eğer çok kişi aynı anda girecekse yüksek olmalı. Aynı zamanda Upload'ı da sağlam olmalı.
Hocam onu duydum da arkadaş hızı düşük demişti.Keyubu.
Site açık kalması için değil mi hocam?HostLab. Neden VDS'ye ihtiyaç duyuyorsunuz?
Keyubu'dan cPanel Hosting satın alabilirsiniz. Hızı gayet iyi.Çok kişi değil de benim arkadaşlar bide onların arkadaşları girer öyle düşünün hocam.
Hocam onu duydum da arkadaş hızı düşük demişti.
Hocam biraz fazla fiyatı ya o kadar yükseğe gerek yok. (site için)HostLab. Neden VDS'ye ihtiyaç duyuyorsunuz?
VDS'le farkı ne hocam? Kusura bakmayın benim de bilgim yok ya.Keyubu'dan cPanel Hosting satın alabilirsiniz. Hızı gayet iyi.
Amacınız sitenin açık kalması ise hosting alsanız da yeterli. VDS daha farklı amaçlara hizmet eden sitelerde kullanılır. Yine işin profesyonelliğini kavradığınızda kullanın fakat direkt VDS'den başlamak sizi yorar.Site açık kalması için değil mi hocam?
Hocam siteyi uzun süre kullanırız büyük ihtimal.Amacınız sitenin açık kalması ise hosting alsanız da yeterli. VDS daha farklı amaçlara hizmet eden sitelerde kullanılır. Yine işin profesyonelliğini kavradığınızda kullanın fakat direkt VDS'den başlamak sizi yorar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.