Merhaba M2 MacBook Air siparişi verdim ilk MacBook deneyimim olacak. Klavye kısayollarını vs internetten kurcalayacağım bol bol. Onun dışında “olmazsa olmaz” dediğiniz uygulamalar var mı?
Örneğin magnet, rectangle gibi kullanışlı uygulamalar vs. veya şu ayarlara bakıp değiştirebilirsin dediğiniz ayarlar var mı?
İşim için gerekli olan programlar dışında özelleştirme için kullandığım ek bir uygulama kurmadım, sadece pili erken öldürmesin diye bir program çıktı karşıma onu yükledim. Sürekli prize takılı kullandığım için şarj yüzdesi ayarladım miktarı geçmesin diye kullanmaya başladım son zamanlarda.
Homebrew, AppCleaner, Final Cut Pro (adettendir ama yüklemene gerek yok istiyorsan yükle. Video editörlerinin olmazsa olmazı.), Microsoft Office. Aslında ekstradan başka şeylere gerek yok çünkü baya işe yarar programlar yüklü geliyor zaten.
İşim için gerekli olan programlar dışında özelleştirme için kullandığım ek bir uygulama kurmadım, sadece pili erken öldürmesin diye bir program çıktı karşıma onu yükledim. Sürekli prize takılı kullandığım için şarj yüzdesi ayarladım miktarı geçmesin diye kullanmaya başladım son zamanlarda.
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar hepsi çok yararlı duruyor gelince hepsini deneyeceğim. Eklemeyi unutmuşum bu arada yazılım müh öğrencisiyim, özellikle o alanda da işime yarar önerileriniz varsa alabilirim
LuLu - Tüm programların giden gelen internet bağlantılarını yönetebileceğiniz bir program. İşime çok yarıyor. Keka - Gelişmiş arşivleme programı
Ücretli programlar da var eğer söyleyin ben indiririm bir şekilde derseniz önerebilirim.
LuLu - tüm programların giden gelen internet bağlantılarını yönetebileceğiniz bir program. İşime çok yarıyor. Keka - gelişmiş arşivleme programı.
Ücretli programlar da var eğer söyleyin ben indiririm bir şekilde derseniz önerebilirim.
AlDente Free Charge Limiter Discharge Automatic Discharge Discharge in Clamshell Mode Heat Protection Sailing Mode Control MagSafe LED Top Up Calibration Mode Apple Shortcuts Support Right Click Live Status Icons No Support Full License Download Free AlDente Pro Subscription License $14 Paid...