İlk Defa Sigara İçtim Pişmanım

20 yıl bırakıp başlayanlar var. Çok başındasın henüz. Umarım başlamazsın ama 10 yıl sonra bile bir anlık aklına geleceğini sana "ulan yakayım bir dal" dedirteceğini sakın unutma. Önemli olan o an'ı savuşturabilmen, başka bir şeyle meşgul olabilmen.

1 yıl sigarayı ağzına sürmezseniz daha canınız istemeyecektir. Agzini sürekli kuruyemiş sakiz gibi şeylerle meşgul edin bu size kilo aldiracaktir lakin sigaradan daha az zarari olacaginin garantisini veririm.

1 yıl sigarayı ağzına sürmezseniz daha canınız istemeyecektir. Agzini sürekli kuruyemiş sakiz gibi şeylerle meşgul edin bu size kilo aldiracaktir lakin sigaradan daha az zarari olacaginin garantisini veririm.

Şu bir ayda zaten baya kilo aldım, kendimi yemeğe vermekten. Spora vs başlayıp iyice aklımdan çıkarmayı düşünüyorum.

Şu bir ayda zaten baya kilo aldım, kendimi yemeğe vermekten. Spora vs başlayıp iyice aklımdan çıkarmayı düşünüyorum.
Haftada minimum 150 dakika tempolu yürüyüs yapın ve yanliz kalmamaya calisin sigara içmeyen insanlarla beraber takilın yanliz kalirsaniz can sıkıntisindan caniniz isteyebilir.
Ayni zamanda bir kumbara kutu gibi bir yere her gün sigara aliyormuşcasina sigara paket parasi atın orada biriken parayla kendinizi ödüllendirirsiniz sizi motive eder.

Sana bir tavsiye o tip arkadaşlarınla fazla takılma liseni bitirmeye bak. Gelecekte arkana dönüp baktığında ben kimlerle takılmışım diye kendine kızarsın.

Kendimi bildim bileli içerim, ölüm sebebim olacağına şüphem yok. Öyle bir meret ki bırakmayı başarmayı geçtim bırakmayı düşünmeyi bile başarabilmiş değilim.
İçmeyin, mazeretiniz, kendinize söylediğiniz yalan ne olursa olsun içmeyin. İstediğim zaman bırakırım, denemek için bir süre içeceğim gibi kendinize söylediğiniz yalanlar kendinize yapacağınız en büyük kötülük olur.
Cümleyi bitirip yaktım, hesabını siz yapın işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…