İlk defa sınavdan 30 aldım

lebender_toter1

Hectopat
Bu sene 9. sınıfa geçtim. Derslere alışmıştım ki ayrıca çok çalışıyordum. Sınavlar geldiğinde genel derslerden (Mat. Fizik, Coğ. vs.) 90 küsur civarlarındayken Kimyadan 30 aldım. Evet 30. Sınavda o kadar takır takır kendime güvenerek yaptığım soruların hepsi yanlış çıktı. Evde kimya çalışırken bile bu kadar yanlışım çıkmamıştı. Hocamla defalarca kontrol etmemize rağmen, yok abi 30!

Son düzenleyen: Moderatör:
Liseye hoş geldin. Ben de öyle notlar almıştım 9. sınıfta. İlk teşekkür belgem 9. sınıf 1. dönemindeydi. 10. sınıfta düzeldi notlar çok şükür. Şimdi üniversitedeyim. Yine o notları aldığım sınavları getirsen 100 alamam. Değişik sorular soruyorlar. Önümüzdeki maçlara bakmak lazım.

Olabilir öyle arada geçen yine dedim dünyanın sonu değil elbet düzelir notlar kafaya takmak yerine salonda televizyon falan izle çay iç hiç yoksa yat dinlen sabah zaten erken kalkıyoruz uykusuzluk sinir, stres yapar.

Ben de bugün matematikten 75 aldım. Ona üzüldüm, genelde matematik yazılılarında iyi yapardım, hem de çalışmadan. Bu sene çalışmama rağmen olmuyor, geçen senelerde Arapça'dan 58 almıştım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı