İlk defa takdir yerine teşekkür alan kişi ne yapmalı?

Nicoloderler

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hayatımda ilk defa teşekkür alacağım gibi duruyor sanırım 10.sınıfın ilk döneminde gerçekleşiyor bu olay 84 küsur bir ortalamayla teşekkür alacağım. Çok mutsuzum şu an ne yapacağımı da bilmiyorum. Kendimi çok başarısız olmuş gibi hissediyorum. Ne yapsam ne etsem hiçbir fikrim yok. Yani bilgili abiler ablalar falan beni bilgilendirip bana fikir verirse mutlu olurum. Herkesin görüşünü merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

Aldığın takdir veya teşekkür belgeleri senin hiçbir işine yaramayacak. Üniversite sınavı için diploma notunu yüksek tutmaya çalış.

Hocam 84.50 gibi bir şeyde kalacak gibi notum ikinci dönem bayağı çalışıp bu seneyi 90 ortalamayla bitirsem üniversite dönemindede lise sonu OBP 91.5 falan olsa o ortalama iyi midir?

Ya sabir. Dostum bu belgeler hiçbir ise yaramiyor. Zaten kaybolup gidiyor sonra, teşekkür yerine takdir alan bir insan ne yapsın kendini mi oldursun? Napilabilir bu durumda?

Hocam haklısınız evet ama ilk defa yaşıyorsunuz ya mesela insanın içini başarısızlık duygusu sarıyor yük biniyor psikolojik olarak yani.

Hocam 84.50 gibi bir şeyde kalacak gibi notum ikinci dönem bayağı çalışıp bu seneyi 90 ortalamayla bitirsem üniversite dönemindede lise sonu OBP 91.5 falan olsa o ortalama iyi midir?

Hocam haklısınız evet ama ilk defa yaşıyorsunuz ya mesela insanın içini başarısızlık duygusu sarıyor yük biniyor psikolojik olarak yani.
84 50'de kalacaksa hocaların ile konuş verirler o puanı da çok güldürdün kardeşim derde bak :D. Bir şey olmaz koy gitsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
84 50 de kalacaksa hocaların ile konuş verirler o puanı da çok güldürdün kardeşim derde bak :D. Bir şey olmaz koy gitsin.

Hocam ben de öyle düşündüm de durum çok kötü yani geçen sene hocalar iyiydi bu seneki hocaların hepsi böyle acımasız hocalar. 5 puan bile vermiyorlar. Bir de zaten bu ortalama birçoğunun sözlüye 85-90 falan girmiş haliyle yani puan isteyince hepsinden 5 puan 5 puan 5 puan etki etmiyor resmen. Öyle bir durumdayım yani. Ayrıca az önce baktım mesela matematikçi sözlüme 80-80 girmiş 95-95 yapması lazım ki adam gibi takdir alayım ucundan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 5. sınıfta matematikten 60 aldığım için üzülmüştüm ondan sonra tarih, felsefe ve İngilizce hariç hiçbir şeyden yüksek not alamadım :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı