Serhat.48 Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 1.734 Çözümler 7 Yer Viseu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aşçı 1 Şubat 2022 #11 fakir pikaçu dedi: Hocam 10K efsane para fakat ödemede zorlanma aman deyim Genişletmek için tıkla... Yok ya KYK kredisine göre hesaplıyorum. Birinin taksiti bitince almak istediğim ürünü alıyorum onun taksitine başlıyorum.
fakir pikaçu dedi: Hocam 10K efsane para fakat ödemede zorlanma aman deyim Genişletmek için tıkla... Yok ya KYK kredisine göre hesaplıyorum. Birinin taksiti bitince almak istediğim ürünü alıyorum onun taksitine başlıyorum.
fakir pikaçu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 1.816 Çözümler 11 1 Şubat 2022 #12 Serhat.48 dedi: Yok ya KYK kredisine göre hesaplıyorum. Birinin taksiti bitince almak istediğim ürünü alıyorum onun taksitine başlıyorum. Genişletmek için tıkla... İyi taktik
Serhat.48 dedi: Yok ya KYK kredisine göre hesaplıyorum. Birinin taksiti bitince almak istediğim ürünü alıyorum onun taksitine başlıyorum. Genişletmek için tıkla... İyi taktik
Serhat.48 Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 1.734 Çözümler 7 Yer Viseu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aşçı 2 Şubat 2022 #13 fakir pikaçu dedi: İyi taktik Genişletmek için tıkla... Çalışmaya başlayana kadar böyle idare edeceğim. okul bitince de KYK borcunu öderim sonra da askerlik parasını biriktireceğim.
fakir pikaçu dedi: İyi taktik Genişletmek için tıkla... Çalışmaya başlayana kadar böyle idare edeceğim. okul bitince de KYK borcunu öderim sonra da askerlik parasını biriktireceğim.
Halil1905 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 5.804 Makaleler 9 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #14 fakir pikaçu dedi: böyle alışveriş yapmak mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Nakite taksit olunca yani herhangi bir faiz eklenmeyince çok mantıklı oluyor.
fakir pikaçu dedi: böyle alışveriş yapmak mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Nakite taksit olunca yani herhangi bir faiz eklenmeyince çok mantıklı oluyor.