İlk defa Witcher 3 oynarken kurulacak mod önerisi

Daha fazla  
Witcher 3'ü uzun zamandır oynamak istiyordum. Ama olayı tamamen kavramak için önce kitapları bitirdim. Sonra 2. oyunu oynadım şimdi de 3. oyuna girmek istiyorum. Efekt olarak oyunu daha cazip yapacak mod tavsiyeleri verir misiniz @Aeronight

Son düzenleme:
Bu işin üstadı sizsiniz tabii ki oyunun ana mekaniklerini değiştirmeyen her mod olur.
Teşekkür ederim. Oynayışı komple değiştiren modlardan ben de nefret ederim. O yüzden oynayışı geliştirenleri de ekliyorum.

Bazı modlar çalışmayabilir. Notlar sayfasından varsa çalışan bir sürümü yükleyebilirsiniz.

Teşekkür ederim. Oynayışı komple değiştiren modlardan ben de nefret ederim. O yüzden oynayışı geliştirenleri de ekliyorum.

Bazı modlar çalışmayabilir. Notlar sayfasından varsa çalışan bir sürümü yükleyebilirsiniz.

Elinize sağlık üşenmeden yapmışsınız.

More Money for Traders (Oyundaki tüm tüccarların parası 5000 oluyor ve savaş ganimetlerini satmak daha basit hale geliyor.): More Money For Traders (Next-Gen)

Over 9000 (Can sıkıcı envanter limitini 9000 yapıyor ve envanterde istediğiniz kadar eşya taşıyabiliyorsunuz.): Over 9000 - Weight limit mod

No Story (Sürekli araya giren Dandelion'un geçilmeyen hikaye aralarını kaldırıyor.): Disable storybook videos

No Time for Gwent (Gwent oyununu geçerek direkt kazanmanızı sağlar.): No time for Gwent

Food Regenerates (Next-Gen çıkmadan önceki gibi yiyecekler daha çok can yenilenmesi verir):

Additional Stash Locations (Haritanın birkaç yerine daha sandık ekler.): Additional Stash Locations

Modların açıklamalarını okuyun bazı modlar değişik kurulum gereksinimleri isteyebiliyor.

Fast Travel From Anywhere modunu önermem. Bazı görevler bozulabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı