İlk defa Yapı Kredi'li olana 2000 TL Worldpuan

Belli bir harcama miktarından sonra mı veriyor acaba, detay belirtmemişler. Ben YK müşterisiyim ama yarın kız arkadaşıma yapacağım sonra buraya bilgi geçerim.
Detay yok hocam bende merak ediyorum umarım beleş 2000 kendime gider bir sıvı soğutma çakarım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Standart kartta 207 TL. Sözleşmenin reddi durumunda kullandığınız zaman kadarı ödeniyor. Bu arada aidatların geri ödemesi gibi bir durum geçerli değil yeni sözleşme kapsamında olduğundan. YK kartlarında da fiyatlar değişiyor. 87TL'den başlıyordu sanırım.
 
Kimse kimseye 2000 TL vermez yolun sonunda zınk :D
Akbank geçen ay verdi ama siz bilirsiniz hocam. Davet et ve kredi kartı harcamasına chip para etkinliği vardı ve komisyonsuz TL'ye dönüştürülüyordu. 2500-3000 TL gibi bir rakam kazandım sadece günde 10 dakikamı aldı ve 5 gün sürdü.
 
Merhaba arkadaşlar, bugün TikTok'ta gezerken gördüm gerçekten varmış bende şimdi başvuru yaptım kredi kartı onayladığında 2000 TL world puan verilecekmiş tam işin aslı nedir bilmiyorum şu anlık kart onayladığında daha net öğreneceğim. Siz de katılmak isterseniz kodu bırakıyorum.
İlk defa Yapı Kredi olanlara ve mobil üzerinden hesap açmanız lazım. Hesap açarken görüntülü konuşma sırasında kodu temsilciye söyleyebilirsiniz.

Eki Görüntüle 1594538

Nasıl alınıyor? Anlamadım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bankaların karı 6 kat arttı diye haberler geçiyor zaten sürekli. Dolayısıyla 2 bin tl çok bir şey değil onlar için rahatlıkla verirler. Fakat babalarının hayrına değil, şöyle ki; bizler o hediye 2 bin lirayı alırız ve anında ürün satın almak için satıcılara gideriz. Satıcı kim? Bankanın anlaşmalı olduğu firma. Diğer taraftan yeni müşteri ve müşteri sayısı da önemlilik arz ediyor.

Sanırım başvuracağım bende.
 

Geri
Yukarı