Denemeler biraz sıkıntı hangi yayın olduğu çok önemli boş beleş yayınlar ve saçma sorularla uğraşmamak lazım düşük gelir ve boşuna moralini bozar.Arkadaşlar hedefim 60 net ama 45'te kaldım daha matematikte 2 güne problemleri bitireceğim ocakta tamamı bitecek ama bu denemede 10 net geldi yardım eder misiniz?
Matematiğin kötü ise yarıçap yayınları konuyu anlamana çok yardımcı olur kolay bir kitap.
elimde o kadar fazla tyt mat. soru bankası var ki anlatamam 345 ve mert hoca ile gidiyorum günde min 4 saat matematik çalışıyorum yıkıldım şuan 10 neti görünce neden böyle oldu ki her testi kendimi zorlayarak çözüyordumHedefiniz 60 net ise YKS'ye kadar yükseliceğini düşünüyorum hatta fazlasını bile yapabilirsiniz size bağlı denemelerde farklı gelmesi normal eğer bilinmedik yayınların denemesi vs ise takmayın bildiğimiz ÖSYM tarzı olan yayınlar 3D, 345, Bilgi Sarmal, Özdebir gibi yayınların denemelerine mutlaka girin.
okyanus çözdüm pek duyduğum yayın değilDenemeler biraz sıkıntı hangi yayın olduğu çok önemli boş beleş yayınlar ve saçma sorularla uğraşmamak lazım düşük gelir ve boşuna moralini bozar.
Başka denemelerede gir kendini test et sonra o denemelerin analizlerini çıkar nerelerde sıkıntın var anlarsın.
Bir deneme kötü geldi diye moralini bozma.
345, ozdebir, endemik, töder, bilgi sarmal, açı, bes ulti gibi denemeleri çözebilirsin daha çok fazla yayın var ama aklıma gelmedi bu yayınların denemeleri güzel okyanuskilerse fena değil aslında.elimde o kadar fazla tyt mat. soru bankası var ki anlatamam 345 ve mert hoca ile gidiyorum günde min 4 saat matematik çalışıyorum yıkıldım şuan 10 neti görünce neden böyle oldu ki her testi kendimi zorlayarak çözüyordum
okyanus çözdüm pek duyduğum yayın değil
345, ozdebir, endemik, töder, bilgi sarmal, açı, bes ulti gibi denemeleri çözebilirsin daha çok fazla yayın var ama aklıma gelmedi bu yayınların denemeleri güzel okyanuskilerse fena değil aslında.
denemenin dünkü analizini yaptım o kadar zoru düşünmüşüm ki anlatamam 5k vereceğim yere 10k vermişim x vereceğim yere 120-x vermişim ardaşık sayılarda örüntüyü bulmayıp tek tek yazmışım neresinden tutarsan tut rezillik soru eksiğim var belli. Ocaktan itibaren 345 3D Özdebirin TR geneli denemelerine gireceğim Ocak sonu gibi de Ayt başlayacağım mayıs da bitecek İnşallah sağolasın hcm cevap için345, ozdebir, endemik, töder, bilgi sarmal, açı, bes ulti gibi denemeleri çözebilirsin daha çok fazla yayın var ama aklıma gelmedi bu yayınların denemeleri güzel okyanuskilerse fena değil aslında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.