İlk deneme neti düşük geldi

mmklc

Centipat
Arkadaşlar hedefim 60 net ama 45'te kaldım daha matematikte 2 güne problemleri bitireceğim ocakta tamamı bitecek ama bu denemede 10 net geldi yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde Aralık ayında olmamıza rağmen 45-50 civarı geliyor, konu eksiğin var hala onlara kapatmaya çalış. Bilmiyorum motivasyon kaynağını olur mu ama senin gibi netlerde olan çok kişi var bende dahil. Çalışmaya devam.

Arkadaşlar hedefim 60 net ama 45'te kaldım daha matematikte 2 güne problemleri bitireceğim ocakta tamamı bitecek ama bu denemede 10 net geldi yardım eder misiniz?
Denemeler biraz sıkıntı hangi yayın olduğu çok önemli boş beleş yayınlar ve saçma sorularla uğraşmamak lazım düşük gelir ve boşuna moralini bozar.
Başka denemelerede gir kendini test et sonra o denemelerin analizlerini çıkar nerelerde sıkıntın var anlarsın.
Bir deneme kötü geldi diye moralini bozma.

Hedefiniz 60 net ise YKS'ye kadar yükseliceğini düşünüyorum hatta fazlasını bile yapabilirsiniz size bağlı denemelerde farklı gelmesi normal eğer bilinmedik yayınların denemesi vs ise takmayın bildiğimiz ÖSYM tarzı olan yayınlar 3D, 345, Bilgi Sarmal, Özdebir gibi yayınların denemelerine mutlaka girin.

Matematiğin kötü ise yarıçap yayınları konuyu anlamana çok yardımcı olur kolay bir kitap.
Hedefiniz 60 net ise YKS'ye kadar yükseliceğini düşünüyorum hatta fazlasını bile yapabilirsiniz size bağlı denemelerde farklı gelmesi normal eğer bilinmedik yayınların denemesi vs ise takmayın bildiğimiz ÖSYM tarzı olan yayınlar 3D, 345, Bilgi Sarmal, Özdebir gibi yayınların denemelerine mutlaka girin.
elimde o kadar fazla tyt mat. soru bankası var ki anlatamam 345 ve mert hoca ile gidiyorum günde min 4 saat matematik çalışıyorum yıkıldım şuan 10 neti görünce neden böyle oldu ki her testi kendimi zorlayarak çözüyordum

Denemeler biraz sıkıntı hangi yayın olduğu çok önemli boş beleş yayınlar ve saçma sorularla uğraşmamak lazım düşük gelir ve boşuna moralini bozar.
Başka denemelerede gir kendini test et sonra o denemelerin analizlerini çıkar nerelerde sıkıntın var anlarsın.
Bir deneme kötü geldi diye moralini bozma.
okyanus çözdüm pek duyduğum yayın değil

elimde o kadar fazla tyt mat. soru bankası var ki anlatamam 345 ve mert hoca ile gidiyorum günde min 4 saat matematik çalışıyorum yıkıldım şuan 10 neti görünce neden böyle oldu ki her testi kendimi zorlayarak çözüyordum

okyanus çözdüm pek duyduğum yayın değil
345, ozdebir, endemik, töder, bilgi sarmal, açı, bes ulti gibi denemeleri çözebilirsin daha çok fazla yayın var ama aklıma gelmedi bu yayınların denemeleri güzel okyanuskilerse fena değil aslında.

345, ozdebir, endemik, töder, bilgi sarmal, açı, bes ulti gibi denemeleri çözebilirsin daha çok fazla yayın var ama aklıma gelmedi bu yayınların denemeleri güzel okyanuskilerse fena değil aslında.

denemenin dünkü analizini yaptım o kadar zoru düşünmüşüm ki anlatamam 5k vereceğim yere 10k vermişim x vereceğim yere 120-x vermişim ardaşık sayılarda örüntüyü bulmayıp tek tek yazmışım neresinden tutarsan tut rezillik soru eksiğim var belli. Ocaktan itibaren 345 3D Özdebirin TR geneli denemelerine gireceğim Ocak sonu gibi de Ayt başlayacağım mayıs da bitecek İnşallah sağolasın hcm cevap için

Deneme analizi yaparak sene başında 1 net matematiğimi şu an 20'lere çıkardım. Öncelikle konulardaki eksiklerimi tamamlayıp bol soru çözüp tüm soru türlerini tarayarak 20'lerde seyrediyorum.(TYT soru bankalarım şu an Bilgi Sarmal ve Acil.) Sadece problemlerim eksik 3-4 tane anca yapabiliyorum. Konu eksiklerini tamamlayıp basit denemeleri test gibi çözebilirsin sonradan süre tutmaya başlayabilirsin. Bu sene netim Özdebir'in ilk TYT denemesinde 39 idi ve şu an 60-70 civarlarında seyrediyorum.(Türkçem 30 bandında gelse 85'lere çıkacağım.)
Disiplin ve azim. Bir de deneme analizi. Ben faydasını gördüm tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı