İlk TYT neti çok kötü geldi

Mimarlık istiyorum. Çukurova veya atü olabilir. Ama odtü olursa çok daha iyi olur. Mezuna kalmayı istiyorum ama izin vermezler.
Benim çevremde düşük netlerle başlayıp gerçekten iyi yerler kazananlar var. İstikrarınızı bozmadığınız sürece istediğiniz bölümü iyi bir üniversite de kazanabilirsiniz diye düşünüyorum.

1 buçuk haftadır dershaneye gidiyorum. İlk TYT denemem 25,25 geldi. Bilgi Sarmalından olduk. Aşırı derecede moralim yerlerde şuan. Düzelir miyim? Başlangıç için çok mu kötü?
Biraz düşük olabilir bir defaya mahsus olabilir deli gibi çalışırsanız aşılmayacak bir şey yoktur özellikle aileniz üstünüze gidiyosa kulağınızı fazla vermeyin moralden çok üzüyorlar.

Biraz düşük olabilir bir defaya mahsus olabilir deli gibi çalışırsanız aşılmayacak bir şey yoktur özellikle aileniz üstünüze gidiyosa kulağınızı fazla vermeyin moralden çok üzüyorlar.
Hayır anlamadığım şey şu; Türkçe okumada anlama. Paragraf ve 345 Türkçe’de çok iyi yapıyorum ama konu deneme olunca rezalet çıkıyor. Onu geçtim Matematik nasıl kötü olabilir yarısı. Onuda geçtim. Fizik Kimya Biyolojiden gördüğüm konuları bile yapamadım. Kendimden utanıyorum.

Hayır anlamadığım şey şu; Türkçe okumada anlama. Paragraf ve 345 Türkçe’de çok iyi yapıyorum ama konu deneme olunca rezalet çıkıyor. Onu geçtim Matematik nasıl kötü olabilir yarısı. Onuda geçtim. Fizik Kimya Biyolojiden gördüğüm konuları bile yapamadım. Kendimden utanıyorum.
Kendimden utanıyorum demeyin düzenli olarak deneme alın çözün alışırsın beylerin zaten bir anda uçacak gibi duruyor çalışmaya devam et.

Tamamda ailem dershane için dünya para harcadı. Kazanmama gibi bir seçeneğim yok maalesef.
Benim babamda ders çalışmama izin vermiyor neymiş geceymis bilgisayardan ders olmaz diye azarladı az önce. Forum müsade etse neler yazacağım da.

Önemli olan ilk yaptığın değilki son yapacağın deneme önemli ona odaklan. Bilgi Sarmal'ı orta seviye denemedir zor gelmesi normal ilk denemede bende 40 civarı yapmıştım sonrasında 90-100 civarında gezmeye başladı(0 sosyal - 0 geometri ile sallıyordum hep) yanlış yapman aslında iyi başlarda hatalarını görüp üzerine gittiğin sürece kendini geliştirebilirsin yanlış yaptıklarını hocalarına göster yanında anlatarak çözsünler anlamadığın en ufak noktayı dahi sor başka türlü ilerleyemezsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı