Arkadaşlar selam.
11. sınıf bilişim meslek öğrencisiyim. Eğitim hayatım boyunca hep devamsızlığı sonuna kadar kullanan biri olmuşumdur. Yanlış anlaşılmak istemem, bununla övünmüyorum.
En basitinden, 8. sınıfta 55 gün devamsızlığım falan vardı. Özel nedenlerim veya hastalığım yok. Bugüne kadar da devamsızlıktan kalmadım. Gitmediğim zamanları ailem sildiriyor. Bir kaç senedir sınır var biliyorsunuz. Toplamda 30 gün. 20 izinli/raporlu, 10 günü ise özürsüz. 9 ve 10. sınıfta da toplamda 28-29 devamsızlık yaparak, yani verilen hakları sonuna kadar kullanarak bitirmiştim.
Şimdi ise bu ilk dönemi biraz abarttım, 20 günü yemiş bulunmaktayım. 11. sınıf olmam ve üzerine ilk dönemin son haftası olması takdir edersiniz ki ne ders işleniyor, ne öğrenciler geliyor. Tüm gün zaman geçmemesiyle birlikte, çok aşırı sıkıcı oluyor. Havalar da buz gibi. Bu arada, sıcak insanıyımdır soğuktan nefret ederim bu yüzden de gitmediğim gün sayısı ilk döneme göre çok.
Bunlardan ötürü yarın ve ertesi günde gitmemeyi planlıyorum. Toplamda 22 ile bitireceğim dönemi galiba. 2. döneme 8 gün kalıyor. 2. dönem havalarda sıcak olacağından, çok devamsızlık yapacağımı sanmıyorum o yüzden 8 yeter diye planlıyorum. Siz ne diyorsunuz bu duruma? Yeter mi?
Edit; son hafta yok yazmama ihtimalleri de var tabii.