İlk dönem devamsızlıktan kaldığımda 2. dönem okulu dondurabilir miyim?

kwasregal

Decapat
Katılım
19 Kasım 2018
Mesajlar
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar dediğim gibi . Uludağ Üniversitesi öğrencisiyim çok fazla devamsızlık yaptım zaten bölümü de sevmedim. Mekatronik MYO okuyorum, Yazılım Mühendisliği gitmek için hazırlanacağım hem de bu süreçte çalışacağım. Yine de ne olur ne olmaz diye bu okulu dondurmak istiyorum acaba ilk dönem devamsızlıktan kalmam okulu dondurmama engel olur mu yada kaydım silinir mi? 2. dönem dondurmamda sorun olur mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu burada sorup yarım yamalak bilgi alacağına öğrenci işlerine gidip 2 dakikada en güzel bilgiyi alabilirsin. Kısa bir bilgi vereyim sen yinede öğrenci işlerine git. MYO'larda maksimum 8 dönem okuma hakkın var. Sonrasında otomatik kaydın siliniyor. Eğer böyle bir durumun yoksa sen gidip sildirmeden kimse senin kaydını silemez. Ders kayıt yapmasan bile. Okul dondurman için geçerli bir sebebin olması lazım diye biliyorum. Ben sınava hazırlanıcam dondurayım kazanamazsam devam ederim diye birşey yok. Ders kaydı yapma kazanamazsan dön ders kaydını yap devam et. İkinci öğretim değilsen ders kaydınıda yap ne olur ne olmaz arada bir canın sıkılır gidersin belki dersi bile verirsin.
 
Devamsızlıktan sınıfta kalmazsın dersten kalırsın. Bir sonraki sınıfın bütün derslerini alamazsın kredin yetmez, okulun uzar. Başka bir bölüm istiyorsanız zaten kaydınızı sildirip istediğiniz bölüm için çalışmalara başlayabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı