Cenkkaraman
Hectopat
Kısa oldu ama bir şeyler denedik. Olumlu ve olumsuz yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Komiklik için değil de dolar-tl mevzusunu bu şekilde anlatmak istedim.Birincisi bunu edit olduğunu pek sanmıyorum. İkincisi bence bu iş üzerinde birazcık daha çalışmanız lazım. Üçüncüsü ise tamamen benim düşüncem ; komik değil.![]()
Valla öyle düşünmemiştim.Bu yaptığınız reklama giriyor. Forumda ben paylaşsam ban yerim çok büyük ihtimal.
Komiklik için değil mi? Komiklik için olmasa bir oyun içi görüntü üstüne iki adet görsel koyup sol alta da "BERAT ALBAYRAK DOLARA MÜDAHALE EDİYOR" yazmazsınız. Değil mi?Komiklik için değil de dolar-tl mevzusunu bu şekilde anlatmak istedim.
Gereksiz agresiflik? Açık sözlü olmak gereksiz agresiflik mi oluyor? Bu yorumu yazacak kadar zekiyseniz mantıken bu soruya da cevap verebilirsiniz, değil mi?Bu forumdaki bazı insanların gereksiz agresifliğini anlamıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.