İlk editim nasıl olmuş?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Az önce bitti. Sizce nasıl olmuş. Neredeyse ilk editim. 10 üzerinden kaç verirsiniz? Beğenmediğiniz yönler nelerdir?

Gayet güzel hoşuma gitti. Editten çok vuruşlar :D

Oyun editlerini fazla sevmem. Ama ben bunu yargılamak için gelmedim. Değerlendirecek olursak ilk edite göre gayet güzel. Ama CS:GO ile Valorant'ı karıştırmanız biraz kötü olmuş. Video başlığını iki oyundan biriyle ilgili vuruşlarınızı koyduğunuz bir edit gibi belirtseniz ve sadece 1 oyunu koysanız daha güzel olabilirmiş.
Puanım: 6/10

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Az önce bitti. Sizce nasıl olmuş. Neredeyse ilk editim. 10 üzerinden kaç verirsiniz? Beğenmediğiniz yönler nelerdir?

Bence dönerek geçiş hoş olmamış ve şarkıyı daha güzel seçmelisin.10/4.Ama ilk edit için 10/7

Geçişler çok acemice geliştirebilirseniz güzel olur.

Hocam dost acı söyler hesabı direkt konuya giriyorum. Geçişler gereksiz olmuş. Müzik de uyumsuz. En azından drum kicklerin girdiği bir kısmı seçseydiniz vuruş anlarına denk getirerek izlenebilecek bir video ortaya çıkarabilirdiniz. Aşırı başım döndü izlerken. Böyle videolarda bu kadar geçiş efekti kullanmak mantıklı değil. Şarkının ve 1 killin hatırına 4/10 veriyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı