İlk editim nasıl olmuş?

Gayet güzel hoşuma gitti. Editten çok vuruşlar

Oyun editlerini fazla sevmem. Ama ben bunu yargılamak için gelmedim. Değerlendirecek olursak ilk edite göre gayet güzel. Ama CS:GO ile Valorant'ı karıştırmanız biraz kötü olmuş. Video başlığını iki oyundan biriyle ilgili vuruşlarınızı koyduğunuz bir edit gibi belirtseniz ve sadece 1 oyunu koysanız daha güzel olabilirmiş.
Puanım: 6/10

Bence dönerek geçiş hoş olmamış ve şarkıyı daha güzel seçmelisin.10/4.Ama ilk edit için 10/7

Geçişler çok acemice geliştirebilirseniz güzel olur.

Geçişler biraz amatörce, sadece klip bittiğinde değil de adam öldürünce falan efekt gelseydi hiç fena olmazdı. 10/4 verilebilir, eline sağlık.

Hocam dost acı söyler hesabı direkt konuya giriyorum. Geçişler gereksiz olmuş. Müzik de uyumsuz. En azından drum kicklerin girdiği bir kısmı seçseydiniz vuruş anlarına denk getirerek izlenebilecek bir video ortaya çıkarabilirdiniz. Aşırı başım döndü izlerken. Böyle videolarda bu kadar geçiş efekti kullanmak mantıklı değil. Şarkının ve 1 killin hatırına 4/10 veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…