Benim ilk ekran kartım FX5200 harika bir kartdı. Onun ile ilk deneyimim OC olmuştu.
Kart yanana kadar . En sonunda yaktım ve yeni bilgisayar aldık. Sizin ekran kartlarınız ile deneyimleriniz neler ?
İlk ekran kartının markasını bilmiyorum,hatırlayamıyorum. Şimdi o bilgisayar çöpte. Bir çöplüğe dönüşmüştü 256 mb ekran kartı, 256 mb ram, 1.0 GHZ işlemci 20 gb hardisk. İlk deneyimim 2. el aldırdığımda babama gidip ekran kartının ne olduğuna bakıp yakmıştım
Bundan 7 sene önce bir sistemim vardı. Yine aynı sistemim var. Sadece PSU ve ekran kartım farklı. Dönemin iyi kartlarından birisini almıştık. ATİ. Modelini hatırlamıyorum ama 256 MB idi. Cod serisi filan ne oynamıştım. Kart yanana kadar uzun süre götürmüştü beni. Sürücü problemi vs. vardı bir türlü çözememiştik. Ama baya dayandı. Sonra bakkal kazığı yiyip geforce 210 aldım.
Çok mutluyum. O kadar iyi bir kart ki oyunları oynatamadığından zaman kaybım olmuyor.
İlk ekran kartının markasını bilmiyorum,hatırlayamıyorum. Şimdi o bilgisayar çöpte. Bir çöplüğe dönüşmüştü 256 mb ekran kartı, 256 mb ram, 1.0 GHZ işlemci 20 gb hardisk. İlk deneyimim 2. el aldırdığımda babama gidip ekran kartının ne olduğuna bakıp yakmıştım
Benim ilk ekran kartım FX5200 harika bir kartdı. Onun ile ilk deneyimim OC olmuştu.
Kart yanana kadar . En sonunda yaktım ve yeni bilgisayar aldık. Sizin ekran kartlarınız ile deneyimleriniz neler ?