İlk ekran kartınız ile yaptığınız deneyimler

SorryForDeadYou

Kilopat
Makaleler
3
Yer
Konya
Daha fazla  
Benim ilk ekran kartım FX5200 harika bir kartdı. Onun ile ilk deneyimim OC olmuştu.
Kart yanana kadar :D. En sonunda yaktım ve yeni bilgisayar aldık. Sizin ekran kartlarınız ile deneyimleriniz neler ?

İlk ekran kartının markasını bilmiyorum,hatırlayamıyorum. Şimdi o bilgisayar çöpte.:D Bir çöplüğe dönüşmüştü 256 mb ekran kartı, :D 256 mb ram, 1.0 GHZ işlemci 20 gb hardisk. İlk deneyimim 2. el aldırdığımda babama gidip ekran kartının ne olduğuna bakıp yakmıştım :D

Bundan 7 sene önce bir sistemim vardı. Yine aynı sistemim var. :) Sadece PSU ve ekran kartım farklı. Dönemin iyi kartlarından birisini almıştık. ATİ. Modelini hatırlamıyorum ama 256 MB idi. Cod serisi filan ne oynamıştım. Kart yanana kadar uzun süre götürmüştü beni. Sürücü problemi vs. vardı bir türlü çözememiştik. Ama baya dayandı. Sonra bakkal kazığı yiyip geforce 210 aldım.
Çok mutluyum. :) O kadar iyi bir kart ki oyunları oynatamadığından zaman kaybım olmuyor. :p

İlk ekran kartının markasını bilmiyorum,hatırlayamıyorum. Şimdi o bilgisayar çöpte.:D Bir çöplüğe dönüşmüştü 256 mb ekran kartı, :D 256 mb ram, 1.0 GHZ işlemci 20 gb hardisk. İlk deneyimim 2. el aldırdığımda babama gidip ekran kartının ne olduğuna bakıp yakmıştım :D

Avatarındaki bilgisayar gibi mi ? :D

İlk ekran kartım büyük itimalle GeForce2 MX idi. İlk deneyimim ise Age of Empires 3'ü açamamasıyla uğradığım hayal kırıklığı.

Ben FX5200'ü Serius sam 2 ile yaktım :D.

İlk ekran kartımın adını hatırlamıyorum. Ama 64 mb nvidia bir karttı. Fifa 2002 oynardım eve gelince. :D Vay be 10 yıl oldu neredeyse...

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı