İlk ekran kartınız ile yaptığınız deneyimler

İlk ekran kartım Atiydi fakat hangi model olduğunu bilmiyorum, GTA San Andreas oynayamamakla büyük hüsran yaşamıştım. :D Ondan sonrada Geforce 210 ve GTX 780. :D

IMG0151A.jpg

IMG0152A.jpg

S3 Trio3D/2x ilk ekran kartım. Duke Nukem oynardım :) sene 97 sonları yanlış hatırlamıyorsam.

2. günde oc den yandı ağlamıştım.

:D. Ben ağlamadım çünkü aynı gün sistem topladık :D.

Eki Görüntüle 33108
Eki Görüntüle 33109
S3 Trio3D/2x ilk ekran kartım. Duke Nukem oynardım :) sene 97 sonları yanlış hatırlamıyorsam.

Halen durması harika :D.

Benim bir arkadaşım var. Hala FX5200 kullanıyor. En düşük ayarlarda minecraft oynamaya çalışıyor. Onun için üzülüyorum. Ve Windows xp :(. Bunu dalga anlamında söylemiyorum. Durumları yok :(.

İlk ekran kartım Atiydi fakat hangi model olduğunu bilmiyorum, GTA San Andreas oynayamamakla büyük hüsran yaşamıştım. :D Ondan sonrada Geforce 210 ve GTX 780. :D

Ben çok rahat oynamıştım :). FX5200 efsane bir kart. EmStar anakart da yanında tuzu biberi :D.

•Hocam ilk ekran kartımı hatırlamıyorm ama 2. kartım Nvdia GeForce2 MX/MX 400 64 MB ' dı ilk kartım 8 MB dı ismini hatırlamıyorum MX/MX 400 ' ü hala kullanmaktayım internette gezinirken sıkıntı çıkarmıyor değil çok zaman geçti hala banamısın demiyor yanmak bilmiyor ;) Çocuğuma bırakmayı düşünüyorum.

5/6 yıl önce donanım ile ilgileniyorduk arkadaşla hurdacı gezip parça topluyorduk. Ekran kartım onboard tı ,bir keresinde ekran kartı bulmuştum sevinmiştim.
GTA vice city yi oynayabileceğimi sanmıştım.Ekran kartı 1 mb çıkınca bayağı bi hüsrana uğramıştım.

Tam model hatirlamiyorum fakat ati uzerinde kadin resni var kirmizi bir artti tek fanli ust uste elektiriler gidince yandi gittim bir alt modelini aldim oda bir ay sinra yine elektirikten yandi ondan sonra onboard kullanmistim eski sistem hala calismakta torrent icin kullaniyorum

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı